Reviews Axiras

BETAALMOGELIJKHEDEN

De populairste betaalwijzen op Axiras zijn: Visa, MasterCard, bankoverschrijvingen (SWIFT, SEPA) en met cryptovaluta. Je hebt dus de keuze tussen verschillende mogelijkheden. Er zit er altijd wel een voor jou bij.

STERK BEVEILIGD

Het Axiras platform is beveiligd tegen DDoS attacks. Verder worden de data die hier worden uitgewisseld volledig geëncrypteerd. Deze werkwijze voldoet aan de standaard van de PCI DSS.

AANWEZIG IN DE MEESTE LANDEN VAN DE WERELD

Axiras biedt zijn diensten aan in 99% van de landen in de wereld. Daarin zijn ook 245 staten van de Verenigde Staten inbegrepen.

IN ORDE MET ALLE WETTEN

Axiras is geregistreerd in België. In de VS is onze MSB status in FinCEN in orde. We beschikken over de nodige vergunningen en onderhouden goede relaties met de meeste banken.

MARGIN TRADING

Onze hefbomen bedragen 1:2 en 1:3. Het is mogelijk om automatisch geld te lenen zonder dat je daarvoor een bijkomende account nodig hebt. Bovendien ben je beschermd door middel van een kaskrediet.

CONCURRENTIËLE COMMISSIELONEN

We vragen redelijke honoraria voor zowel kopers als verkopers. Tegelijk kunnen handelaren die met grote volumes werken gebruikmaken van onze speciale voorwaarden en hebben wij aantrekkelijke voordelen voor market makers die bepaalde sectoren willen promoten.

MOGELIJKHEID OM TE HANDELEN TUSSEN VERSCHILLENDE PLATFORMEN

Bij Axiras kun je handelen via de website, een mobile app, WebSocket en REST API. FIX API is beschikbaar voor institutionele handelaren.

GEAVANCEERDE RAPPORTAGE

Alle rapporten kunnen gedownload worden. Balansen worden in real time getoond en je kunt de geschiedenis van je transacties bekijken en een overzicht krijgen van de betaalde honoraria.

GROTE LIQUIDITEIT

Bestellingen worden vlug uitgevoerd. Verder garanderen wij de kleinste prijsverschillen en de toegang tot een orderboek met een grote liquiditeit m.b.t. de valuta die de beste resultaten geven.

Axiras reviews

Review: https://www.bronso.nl/blog/economie/axiras-review-bitcoin-btc-kopen

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling