Over Axiras

Axiras is een platform waarop je cryptovaluta kunt kopen en verkopen. Je zou ons dus een digitaal wisselkantoor kunnen noemen. Bij Axiras gebruiken wij liever de term platform. Wij maken hierdoor het verschil dat vele mensen nodig hebben om te beginnen handelen in Bitcoin en andere vormen van cryptovaluta. Er bestaan al diverse digitale wisselkantoren en beursplatformen voor digitale valuta. De aanpak van Axiras is echter helemaal anders. Zodoende vinden wij het belangrijk om onze klanten kennis te laten maken met de online beurzen van de volgende generatie. Bij Axiras denken wij aan de toekomst. Dankzij onze revolutionaire visie zijn wij in staat om de economie van de toekomst om te vormen. Wij zijn daartoe in staat door het in het leven roepen van een centrum voor crypto-financiële diensten in het blockchaintijdperk.

Het behoort tot de missie van Axiras om cryptovaluta te introduceren in het gewone dagelijkse leven van iedere consument. Op dit moment behoren deze vormen van digitaal geld nog helemaal niet tot het leven van alledag. Een heleboel mensen hebben nog geen flauw idee van wat virtueel geld inhoudt. Bij Axiras zouden we graag zien dat mensen het even gewoon worden om digitale munten te gebruiken als het ‘gewone’ geld dat ze nu kennen en gebruiken om boodschappen mee te doen. Dat is ook de reden waarom het eerst en vooral belangrijk is om alle potentiële gebruikers inzicht te verschaffen in wat de term cryptovaluta inhoudt en welke taak een platform zoals Axiras hierin inneemt.

De reden van ons bestaan is dat we het peer to peer systeem voor betalingen met digitale betaalmiddelen willen vereenvoudigen. Op dit moment blijft P2P voor het overgrote deel van de bevolking een techniek die als ondoorgrondelijk wordt ervaren. Bij Axiras willen we daar verandering in brengen. Zo wordt het systeem toegankelijk voor iedereen die er wil gebruik van maken. We willen onze ideeën verwezenlijken op drie manieren. Op de eerste plaats werken we zeer hard aan de ontwikkeling van een eenvoudig en veilig handelsplatform dat lage kosten per transactie hanteert. Ten tweede, streven we ernaar om een nieuwe standaard op poten te zetten voor bitcoin wisselkantoren en handelsplatformen. Ten derde en als laatste, hebben we de beste klantendienst ter wereld binnen de sector van de cryptovaluta.

Een volgend deel van onze missie bestaat erin om de verkoop van cryptovaluta snel, veilig en ook nog eens leuk te maken. Daarbij mag het niets uitmaken waar je woont. Handelen in cryptovaluta moet waar ook ter wereld mogelijk zijn. Om onze belofte waar te maken, hebben we nog veel werk voor de boeg. We hebben er al hard aan gewerkt om de eenvoudigste vorm van financiële dienstverlening die je maar kunt indenken te kunnen ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk om de taal te spreken van onze klanten en gebruikers. Zo kan iedereen begrijpen wat wij bedoelen en verhoogt de transparantie van de werking van ons platform. Bovendien zorgen wij ervoor dat onze klantendienst bemand wordt door medewerkers waarop je kunt rekenen.

Axiras axiras bitcoin axiras Axiras Axiras Bitcoin Axiras contact

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling