Welke Bitcoin wallet voor iPhone?

In de lijst hieronder vindt u de beste Bitcoin wallets voor iPhone die wij en onze gebruikers voor u hebben geselecteerd. Het zijn de beste Bitcoin portemonnees voor iPhone toestellen die zowel geschikt zijn voor beginners als ervaren bitcoin- en cryptocurrency gebruikers over de hele wereld.

Bitcoin wallet iPhone

Beste Bitcoin wallets voor iPhone

  • Bither
  • BitPay
  • BRD
  • Rand
  • Unstoppable
  • Ledger Live
  • Jaxx
  • Blockstream Groen

Bither

Als u op zoek bent naar een Bitcoin Wallet die eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken is, dan is Bither uw plek om naartoe te gaan! Laten we een aantal van zijn geweldige functies bespreken. Ten eerste, u bent de enige baas over uw bitcoins. Het betekent dat u de enige bent die toezicht houdt op het regelen van uw fondsen. Ten tweede biedt het een beveiligingssysteem dat het bespioneren van betalingen voorkomt en beperkte informatie geeft aan peers.

BitPay

BitPay is een wallet die ontworpen is om de veiligheid van betalingen te garanderen. De beste eigenschap van deze wallet is dat hij u gratis suggesties geeft. Deze suggesties kunnen u helpen bij beslissingen over kosten en transacties. Maar u kunt ze nog steeds negeren. Andere kenmerken zijn transparantie van de broncode, privacy van betalingen en persoonlijke informatie, en veiligheid van encryptie en virussen.

BRD

BRD is de meest eenvoudige en veilige Bitcoin-wallet die u op deze planeet kunt hebben. Het eenvoudige validatieproces is wat het onderscheidt van de massa. BRD gebruikt het Bitcoin-netwerk dat een minimum aan vertrouwen van derden vereist tijdens de verificatie van de betaling. BRD staat u ook toe om de kosten te wijzigen na het overmaken van geld, wat ervoor zorgt dat u volledige controle heeft over wat u doet.

Rand

Als u altijd bang bent om uw gegevens te verliezen, dan zijn er de wallets van Edge! Dit komt omdat ze automatische encryptie en back-up diensten bieden. Deze mobiele bitcoin wallets bieden gedecentraliseerde validatie, een veilige omgeving, en basis transparantie voor uw bitcoin handel. Het heeft ook de functie van kosten suggesties die kunnen worden overruled. Bovendien is Edge ook compatibel met Segwit.

Unstoppable

Unstoppable is de naam van diversiteit. Het is een Segwit-compatibele wallet. Deze wallet is ontworpen voor meerdere cryptocurrencies, waaronder Bitcoin. Het beste kenmerk van deze wallet is het gebruik van vereenvoudigde validatie met behulp van SPV en Bitcoin Network. Unstoppable wallet biedt basisprivacy door te voorkomen dat uw betalingen worden bespioneerd en door beperkte informatie vrij te geven aan peers.

Ledger Live

Ledger Live is een bekende naam in de wereld van cryptocurrencies. Naast het kopen van cryptocurrencies, kunt u er ook de ene vorm in de andere omwisselen tussen 50 verschillende munteenheden. Het biedt ook een back-upsysteem dat u verlost van de stress van het verliezen van uw gegevens. Het biedt u de best mogelijke beveiliging zodat u onbevreesd uw cryptocurrencies kunt verhandelen.

Jaxx

Jaxx is een diverse wallet waar u 90 verschillende soorten cryptocurrencies kunt verhandelen. Het beste kenmerk van deze wallet is zijn toegankelijkheid. Het stelt u in staat om uw fondsen op meerdere apparaten te beheren. Jaxx is ontworpen om te voldoen aan de eisen van zowel beginners als ervaren handelaren. Voor beginners is het gemakkelijk te gebruiken. Ondertussen heeft het meerdere functies die gunstig zijn voor degenen die op grote schaal cryptocurrencies verhandelen.

Blockstream Groen

Blockstream Green is een op bitcoin gerichte wallet. Het is ontwikkeld door Blockstream. Het heeft een zeer eenvoudig te gebruiken interface. De broncode voor deze wallet is openbaar beschikbaar en elke ontwikkelaar is vrij om het te controleren. Het unieke van deze wallet is dat het u toestaat om Tor te gebruiken. Daardoor kunt u voorkomen dat aanvallers uw betalingen bespioneren en uw IP-adres en betalingsassociaties achterhalen.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling