Welke Bitcoin wallet voor Android?

Onderaan onze selectie met de beste Bitcoin wallets voor Android. Wij en onze gebruikers hebben deze lijst voor u samengesteld. Het bevat de beste Bitcoin wallets die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderde Bitcoin houders.

Bitcoin wallet Android

Beste Bitcoin wallets voor Android

  • Bitcoin Wallet
  • Bither
  • Bitpay
  • BLW
  • Eclair Mobiel
  • Edge
  • Electrum
  • Mycelium
  • Unstoppable

Bitcoin Wallet

Bitcoin wallet is een eenvoudige, veilige, betrouwbare en makkelijk te gebruiken wallet. Het was de eerste Bitcoin-wallet voor mobiel. Deze wallet maakt u de baas over uw geld, wat betekent dat u de enige bent die transacties kan uitvoeren. Het wordt beschouwd als de meest veilige wallet vanwege de directe verbinding met het Bitcoin-netwerk. Bitcoin wallet biedt volledige transparantie en vereenvoudigde validatie.

Bither

Bither is de naam van eenvoud. Het is een betrouwbare wallet omdat het volledige transparantie biedt. De broncode voor deze wallet is openbaar beschikbaar. Daarom kan elke ontwikkelaar het controleren op mazen in de wet. Hij biedt beveiliging met meerdere handtekeningen en is ook compatibel met Segwit. Deze wallet biedt geen fee-suggesties die een vertraging in uw transacties kunnen veroorzaken.

Bitpay

Bitpay is speciaal ontworpen om veilige transacties te garanderen. Via het tariefsuggestiesysteem kunt u het juiste bedrag kiezen dat tijdige transacties garandeert. Bitpay is een transparante wallet met een open-source code. Het biedt basisprivacy in termen van betaling en onthulling van persoonlijke informatie. Bitpay ondersteunt tor niet, wat betekent dat uw betalingen kunnen worden gekoppeld aan uw IP-adres.

BLW

BLW is een mobiele wallet met Segwit-compatibiliteit en Lightning Network-ondersteuning. Het biedt vereenvoudigde validatie met behulp van Bitcoin Network en SPV. Hoewel BLW het bespioneren van betalingen voorkomt en beperkte informatie aan peers vrijgeeft, kunt u er geen Tor mee gebruiken. Het is een wallet met open broncode en biedt daarom basistransparantie. U moet uw BLW wallet handmatig beveiligen en back-uppen.

Eclair Mobiel

Éclair Mobile is een Bitcoin-wallet waarmee u goedkope en directe betalingen kunt doen, dankzij de verbinding met het Lightning Network. Deze wallet is compatibel met Segwit en biedt vereenvoudigde validatie en basistransparantie. Deze wallet gebruikt een adresrotatiesysteem om te voorkomen dat uw betalingen worden bespioneerd. Hij biedt ook tariefsuggesties die kunnen worden overschreven. Éclair Mobile biedt geen ondersteuning voor Tor.

Edge

Edge is een eenvoudig te gebruiken Bitcoin-wallet. Het biedt automatische encryptie en een back-up systeem, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het gebruik van uw gegevens. Het biedt decentralisatie validatie en is ook compatibel met Segwit. Edge bewaart een versleutelde kopie van uw wallet, wat betekent dat uw Bitcoins in gevaar komen als de beveiliging in gevaar komt. Deze eenvoudige wallet is perfect voor beginners.

Electrum

Een van de oudste Bitcoin-wallets is Electrum. Het is ontwikkeld in 2011. Deze wallet is speciaal ontworpen voor alleen Bitcoins. U kunt de transactiekosten aanpassen. Electrum is ook compatibel met Segwit. U kunt ook uw beveiligingsniveaus aanpassen aan uw wensen. Electrum wordt meestal gebruikt door Bitcoin-houders van gevorderd niveau.

Mycelium

Mycelium is een mobiele wallet die alleen Bitcoins ondersteunt. Net als Electrum is ook Mycelium een open-source wallet en kunnen de transactiekosten worden aangepast. Het is ook compatibel met hardware-wallets zoals Ledger en Trezor. Met deze functie kunt u uw Bitcoins op een offline opslagapparaat bewaren. Mycelium heeft ook een ingebouwd uitwisselingssysteem.

Unstoppable

Unstoppable is de meest gediversifieerde wallet die er is. Deze Segwit-compatibele wallet is ontworpen voor meerdere cryptocurrencies, waaronder Bitcoin. Het maakt gebruik van SPV en Bitcoin Network om vereenvoudigde validatie te bieden. Unstoppable heeft een basisprivacysysteem dat spionage voorkomt en beperkte informatieverstrekking aan peers toestaat. Het biedt u volledige controle over uw geld terwijl het volledige transparantie biedt.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling