Wat kan je kopen met Bitcoins?

Van videogames, hotels, horloges, kunstwerken, goud, kleding, schoenen tot eten kun je kopen met bitcoins. De populariteit van bitcoin is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Handelaars van over de hele wereld accepteren bitcoin als betaling. Daarom kun je bitcoin op meerdere online en offline plaatsen uitgeven.

Wat kan je kopen met bitcoins

Producten of diensten die je met bitcoins kunt kopen

 • Videogames
 • Cadeaubonnen
 • Expedia hotel
 • VPN-dienst
 • Kunstwerk
 • Domeinnamen
 • Bitcoin horloge
 • Goud
 • Overstock.com
 • Eten
 • Drankjes
 • Schoenen
 • Kleding
 • Benodigdheden voor huisdieren
 • Doneren aan liefdadigheid

Videogames

Bent u een videogamer en een bitcoinhandelaar? Zo ja, dan is het nu makkelijker voor u. Nu kunt u videogames kopen met bitcoin. Bitrefill, Keys4coins, Joltfun, en GmaesPlanet zijn enkele van de plaatsen waar u dat kunt doen. 

Cadeaubonnen

Wil je met bitcoin kopen bij je favoriete merken maar accepteren ze geen bitcoin? We hebben een oplossing voor u gevonden! Gebruik uw bitcoin om cadeaubonnen te kopen bij eGifters en gebruik ze bij uw favoriete merken. Op deze manier koopt u indirect uw favoriete items met bitcoin. 

Expedia hotel

Expedia is een online reisbedrijf waar u vluchten kunt boeken en hotelkamers kunt reserveren voor uw reizen. U kunt bitcoin gebruiken om van hun diensten gebruik te maken. Bovendien kunt u ook meerdere kortingen krijgen op reserveringen. 

VPN-dienst

Bent u op zoek naar een VPN service om uw bitcoin transactie te beveiligen? Nou, u kunt bitcoin gebruiken om er een te kopen! Meerdere VPN service providers bieden bitcoin aan als betalingsoptie. Enkele van hen zijn CyberGhost, ExpressVPN, PrivateVPN, en NordVPN. 

Kunstwerk

Van het kopen van decoratieartikelen tot unieke kunstwerken, bitcoin kan overal gebruikt worden. Als u een kunstliefhebber en een bitcoinhandelaar bent, kunt u het een voor het ander inwisselen. Bezoek SingulArt om kunstwerken te kopen met bitcoin.

Domeinnamen

In deze wereld van technologie, kunt u ook domeinnamen kopen met bitcoin. Digitaal in ruil voor digitaal, klinkt geweldig. Toch? Domains4Bitcoins is een bekende website waar u domeinnamen kunt kopen en ervoor kunt betalen met bitcoin. 

Bitcoin horloge

We hebben goed nieuws voor alle bitcoin liefhebbers. Franck Muller heeft een limited edition bitcoin horloge uitgebracht genaamd Vanguard Encrypto. Het bevat een portemonnee-adres dat kan worden gebruikt om bitcoin te kopen en het saldo op je rekening te controleren. 

Goud

Er zijn veel overeenkomsten tussen goud en bitcoin. Beiden zijn gedecentraliseerd en worden gebruikt als een vorm van investering. Als u een bitcoinbelegger bent en wilt overstappen op goud, geen zorgen! U kunt gemakkelijk goud kopen met bitcoin. 

Overstock.com

Overstock is een online retail bedrijf waar u meerdere artikelen kunt kopen tegen goedkope prijzen. U kunt meubels, apparaten, decoratieartikelen, dierenbenodigdheden en vele andere dingen kopen met bitcoin op deze website. Ze handelen in zowel gebruikte als nieuwe producten. 

Eten 

Van pizza's met kaas tot gezonde groenten en fruit, u kunt al uw wensen vervullen met bitcoin. Dit komt omdat meerdere supermarkten en voedselketens bitcoin accepteren in ruil voor hun producten. 

Drankjes

Onlangs zijn twee bekende merken, Starbucks en Subway begonnen met het accepteren van bitcoin als betaalmethode. Dus nu kunt u uw favoriete broodjes van Subway kopen met bitcoin. En ook genieten van uw favoriete drankjes van Starbucks. Deze acceptatie is beperkt tot bepaalde filialen. 

Schoenen

Van kleding tot schoenen en van eten tot drinken, nu koop je bijna alles met bitcoin. Woon je in de Verenigde Staten en wil je schoenen kopen met bitcoin, dan kun je terecht bij Persian Shoes, Aeropostale, 1803 Footwear om je wens in vervulling te laten gaan. 

Kleding

U kunt ook uw favoriete kleding kopen met bitcoin. AirBrushCustoms, CryptoCove, en Krypto Trends zijn drie bekende merken waar u T-shirts kunt kopen met bitcoin. Sommige van deze merken maken ook op maat gemaakte cryptocurrency merchandise. Dit is een droom die uitkomt voor veel cryptocurrency liefhebbers. 

Benodigdheden voor huisdieren 

Je kunt niet alleen je wensen vervullen met bitcoin, maar ook benodigdheden kopen voor je huisdier. Dit kun je doen bij meerdere supermarkten en particuliere dierenwinkels. 

Doneren aan liefdadigheid

Een van de beste manieren om je bitcoin uit te geven is door ze te doneren als Goede Doelen. Save the children, Chicago Wish Foundation, Songs of Love, The Water Project zijn enkele organisaties die bitcoin accepteren. U kunt meer over hen vinden op de officiële website van Bitcoin for Charity.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,4/10

★★★★★

Op basis van 285 beoordelingen

Geef ons een beoordeling