Waarvoor wordt Bitcoin gebruikt?

Bitcoin kan worden gebruikt om zowel online als in fysieke winkels te betalen zoals elke andere vorm van geld. Bitcoin is een virtuele munt, het is als een online versie van contant geld. U kunt het gebruiken om producten en diensten te kopen, een groeiend aantal handelaren accepteert betalingen in Bitcoin.

Waarvoor wordt bitcoin gebruikt

De manieren waarvoor Bitcoin gebruikt kan worden

 • Voor investeringen
 • Om mee te handelen
 • Om voor producten te betalen
 • Betalen voor professionele diensten
 • Om te betalen voor apps, films, muziek en games
 • Om vluchten of hotels te boeken
 • Een auto kopen
 • Om een huis te kopen
 • Om een kop koffie te kopen
 • Om voor een taxi te betalen
 • Doneren aan liefdadigheid
 • Om pizza te kopen

Voor investeringen

Het meest gekozen gebruik van Bitcoin is om ze te gebruiken als investering. Dit komt omdat de prijs van Bitcoin altijd enorm fluctueert en de verwachting is dat de prijs blijft stijgen. Dus door ze vandaag tegen lage prijzen te kopen, kunt u in de toekomst veel winst maken.

Om mee te handelen

Bitcoin kan ook gebruikt worden om te handelen. Veel bitcoin wallets bieden uitwisselingen aan tussen verschillende cryptocurrencies. Echter, deze handel is een beetje riskant en vereist een gedegen kennis van cryptocurrency activiteiten. U zult moeten analyseren welk type cryptocurrency winst biedt gedurende welke specifieke tijd.

Om voor producten te betalen

Er zijn meerdere platforms waar u Bitcoin kunt gebruiken om verschillende producten te kopen. Etsy, een bekende e-commercewinkel, heeft ongeveer 100 verkopers die Bitcoin-betalingen accepteren. Bij Overstock kunt u Bitcoin gebruiken om meubels, laptops en nog veel meer te kopen.

Betalen voor professionele diensten

Met de toenemende populariteit van Bitcoin richten mensen zich nu op het integreren van Bitcoin als een betaalmethode voor hun diensten. In veel delen van de wereld kunt u Bitcoins gebruiken om uw collegegeld te betalen. Veel advocatenkantoren accepteren ook Bitcoins als betaling.

Om te betalen voor apps, films, muziek en games

U kunt Bitcoins ook gebruiken om te betalen voor uw dagelijkse entertainment, zoals apps, muziek, games en films. Op dit moment kunt u dit doen in Microsoft-winkels. Maar met de toenemende populariteit zullen de meeste merken Bitcoins gaan accepteren.

Om vluchten of hotels te kopen

Veel reiswebsites zoals Expedia en SurfAir accepteren Bitcoin-betalingen. Ja, dat leest u goed! Nu kunt u uw vliegtickets en hotelaccommodaties betalen via uw Bitcoin-portemonnee. Bovendien kunnen Bitcoins ook gebruikt worden voor betalingen voor ruimtereizen.

Een auto kopen

Een manier om uw Bitcoin te gebruiken is om er een auto mee te kopen. Beepi is een online marktplaats die Bitcoin accepteert in ruil voor auto's. U heeft een BitPay portemonnee nodig om transacties te kunnen doen op deze website.

Om een huis te kopen

Heeft u zich ooit voorgesteld dat u met uw Bitcoins een huis kunt kopen? Ja, uw verbeelding is werkelijkheid geworden. Om een huis te kopen, hoeft u alleen maar een verkoper te vinden die Bitcoin accepteert als betaling.

Om een kop koffie te kopen

Er was een tijd dat je met Bitcoins niets kon kopen. Maar die tijd is nu voorbij! Nu kunt u voor uw koffie betalen met Bitcoin. Starbucks en Nordstrom zijn de twee bekende merken die Bitcoin accepteren.

Om voor een taxi te betalen

Sommige landen accepteren ook Bitcoin voor het betalen van taxikosten. Hongarije en Argentinië zijn er twee van. HeXCars, een applicatie voor het boeken van taxi's, biedt u ook de mogelijkheid om met Bitcoin te betalen. Het enige wat u hoeft te doen is een QR-code te scannen en de transactie te voltooien.

Doneren aan liefdadigheid

U kunt ook aan liefdadigheid doen met Bitcoin. Veel websites zoals Family Promise, The Barstool Fund, Justice Committee, en Save the children accepteren liefdadigheid in de vorm van Bitcoin. Doneren via Bitcoin geeft u niet alleen gemak, maar vermindert ook uw belasting.

Om pizza te kopen

Veel fastfoodketens accepteren nu Bitcoin als betaalmogelijkheid. De eerste Bitcoin-verhandeling voor pizza vond plaats in 2010 toen Bitcoins nog niet erg populair waren. Tegenwoordig accepteren veel voedselketens Bitcoins in ruil voor hun producten.

Conclusie

Met de toenemende populariteit van Bitcoin zijn veel mensen Bitcoin gaan gebruiken als betaalmiddel. Van alledaagse benodigdheden tot gadgets en luxeartikelen, nu kunt u bijna alles kopen. Er zijn dus meerdere manieren om Bitcoin te gebruiken.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling