Waar staan Bitcoin automaten?

Om een Bitcoin automaat bij u in de buurt te vinden kan u een BTC geldautomaat locator gebruiken. De populairste database is coinatmradar. U kunt via deze website zoeken naar 7000 bitcoin automaten. U kunt er ook uw zoekopdracht filteren op de gewenste werking, de gewenste cryptocurrency en de locatie.

Waar staan bitcoin automaten

Bitcoin automaat bij mij in de buurt

https://coinatmradar.com/bitcoin-atm-near-me/

Om een Bitcoin automaat bij u in de buurt te vinden, gebruikt u de online database die bekend staat als coinatmradar. Deze database bevat meer dan 7000 geldautomaten. Het is zeer veelzijdig en u kunt uw zoekopdracht filteren op basis van de volgende opties:

 • Uw vereisten d.w.z. of u bitcoin wilt verkopen of kopen.
 • Welke cryptocurrency u wilt verhandelen. Het biedt 11 verschillende cryptocurrencies om uit te kiezen.
 • U kunt ook de locatie toevoegen waar u de geldautomaat wilt vinden. Als u geen specifieke locatie wilt toevoegen, kunt u het ook naar uw huidige locatie leiden. 

Soorten bitcoin geldautomaten

Over het algemeen zijn er twee verschillende soorten bitcoin geldautomaten, namelijk unidirectionele en bidirectionele. Unidirectionele bitcoin automaten zijn degene die alleen kunnen worden gebruikt om bitcoin te kopen. Terwijl bidirectionele bitcoin automaten ontworpen zijn voor zowel koop- als verkoopdoeleinden. Beide soorten bitcoin automaten zijn verbonden met het internet om hun diensten aan te bieden. Sommige bitcoin automaten bieden ook papieren portemonnees aan. 

Locaties van Bitcoin automaten

Als u een paar jaar terug gaat, was de bitcoinhandel alleen online. Maar op dit moment, in het jaar 2021, zijn er ongeveer 14.000 Bitcoin-automaten geïnstalleerd op verschillende locaties over de hele wereld. Ze zijn geïnstalleerd door verschillende bitcoin operators. Meerdere online databases kunnen worden gebruikt om geldautomaten bij u in de buurt te vinden. Sommigen van hen zijn coinatmradar, coinsource.net, en localcoinbitcoin automaat.

Hoe gebruikt u een bitcoin bitcoin automaat?

Het gebruik van een bitcoin bitcoin automaat is zeer vergelijkbaar met het gebruik van uw lokale valuta bitcoin automaat. Ze zijn zeer gebruiksvriendelijk. Het enige wat u hoeft te doen is de instructies op het scherm te volgen, zodat u het proces gemakkelijk kunt voltooien. De twee gebruikelijke dingen bij het kopen en verkopen via bitcoin bitcoin automaat zijn het invoeren van het vereiste bedrag en het scannen van de QR-code. De stap-voor-stap instructies voor beide procedures worden hieronder gegeven. 

Bitcoin kopen via een bitcoin automaat

Bitcoin kopen via een bitcoin automaat is een zeer eenvoudige procedure. Het enige wat u nodig heeft is een bitcoin wallet en een fysieke wallet met uw fiat valuta. Volg de onderstaande stappen en u zult in staat zijn om bitcoin te kopen:

 1. Voer het bedrag in dat u wilt kopen. 
 2. Voer het bitcoin portemonnee adres in. U kunt dit handmatig toevoegen of de QR-code scannen.
 3. Voer daarna het benodigde geld in de geldautomaat in. 
 4. Nadat uw transactie geslaagd is, kunt u er een bonnetje voor afdrukken.
 5. Daarnaast kunt u bij sommige bitcoin automaten ook papieren portemonnees krijgen. 

Bitcoin automaat geld opnemen

U kunt ook geld opnemen met een Bitcoin automaat. Deze procedure is iets langer dan het kopen van bitcoin, maar een efficiënte manier om bitcoin om te zetten in fiat valuta. De volgende stappen zijn nodig in dit proces:

 1. Voer het geldbedrag in dat moet worden opgenomen. 
 2. De machine zal een ontvangstbewijs afdrukken met daarop de QR-code. 
 3. U moet de bitcoins, die overeenkomen met het geldbedrag dat u wilt opnemen, naar dat wallet-adres sturen. 
 4. Scan de QR code via uw digitale portemonnee om de transactie te starten. 
 5. Nadat de transactie geslaagd is, kunt u dezelfde QR-code scannen bij de bitcoin automaat om geld op te nemen. 

Bitcoin automaat kosten

Alle bitcoin operators rekenen een vergoeding voor het gebruik van hun bitcoin automaat. Momenteel rekenen CoinFlip en Coinsource het minimum bedrag aan kosten. De gemiddelde bitcoin automaat vergoeding is ongeveer 8,4 procent als u bitcoin koopt. Aan de andere kant, voor het verkopen van bitcoin, is het 5,4 procent.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,4/10

★★★★★

Op basis van 285 beoordelingen

Geef ons een beoordeling