TREZOR Model T Review

Trezor Model T is een hardware wallet met een interactief touchscreen. Het ondersteunt meer dan 1000 cryptocurrencies. Het aanraakscherm kan worden gebruikt om de beveiligingspincode in te voeren. Trezor Model T kost €170 en wordt geleverd met een aantal accessoires zoals een USB-kabel, een magnetisch dock, en een aantal Trezor Stickers.

Hardware Wallets

Hardware Wallets zijn offline wallets die uw Bitcoins buiten het internet houden. Het zijn fysieke apparaten die op de computer kunnen worden aangesloten voor transacties. Het houdt uw Bitcoins veilig door de private sleutels offline op te slaan.

Trezor Model T is een klassieke hardware-wallet met een aanraakscherm. Dit kenmerk is uniek voor de Trezor Model T. Hij heeft echter een duur prijskaartje van €170.

Overzicht van Trezor-componenten

De Trezor Model T wallet wordt geleverd met een USB-kabel, een kaart, een magnetisch dock, en een mooie Trezor sticker. Hieronder vindt u de toepassingen van elk van de onderdelen:

USB kabel:

Het wordt gebruikt om de wallet te verbinden met een computer om transacties te initiëren.

Kaart:

Het kan gebruikt worden om de veiligheids-zaaizin op te schrijven. Dit is een zin van 12 tot 24 woorden die kan worden gebruikt om uw Bitcoins terug te krijgen als u uw wachtwoord vergeet.

Magnetisch dok:

Het kan gebruikt worden om de portefeuille op te hangen. Het is een zeer intelligente uitvinding om uw portefeuille te beveiligen. U kunt hem namelijk ophangen onder uw bureau, tussen uw kasten, of waar dan ook waar onbevoegden niet bij kunnen.

Tenslotte kunt u de stickers gebruiken zoals u wilt.

De Trezor Model T heeft ook een verzegeling op de USB-poort. Deze waarborgt de veiligheid van het apparaat. Gebruik het apparaat niet als met die verzegeling is geknoeid.

Trezor Model T Ervaring

Trezor Model T is een handige portefeuille, ongeveer zo groot als uw handpalm. Daarom past hij gemakkelijk in uw zak. Hij heeft ook een SD-kaartsleuf waarmee u uw versleutelde opslag kunt uitbreiden. De SD-kaart kan echter niet worden gebruikt om de private sleutel op te slaan.

Het gebruik van een Trezor Model T is een snel en eenvoudig proces. U hoeft alleen maar Trezor Bridge te downloaden en te installeren, firmware op uw Trezor te installeren en u kunt aan de slag. Trezor heeft ook een functie geïntroduceerd waarmee u het proces van het opslaan van uw seed phrase kunt overslaan. Hoewel het een belangrijke stap is voor de veiligheid van uw wallet, kan het lastig zijn als u haast heeft om uw eerste transactie te starten. Als u deze stap overslaat, zorg er dan voor dat u later tijd vrijmaakt om uw beveiligingszin te noteren.

De Trezor Model T heeft een aanraakscherm waarmee u ook bepaalde taken kunt uitvoeren zonder dat hij met uw computer is geïntegreerd, zoals het instellen van de beveiligingspincode. 

Trezor Model T Ondersteunde Munten

Trezor Model T ondersteunt een breed scala aan cryptocurrencies. Het geschatte aantal is meer dan 1000 valuta's. Enkele van de bekende zijn de volgende:

  1. Bitcoin (BTC)
  2. Bitcoin Cash (BCH)
  3. Cardano (ADA)
  4. Ethereum (ETH)
  5. Ethereum Classic (ETC)
  6. Ripple (XRP)
  7. Litecoin (LTC)
  8. Stellar Lumens (XLM)
  9. Tether (USDT)
  10. Verge (XVG)

TREZOR vs. Ledger Vergelijking

Zowel de Trezor T als de Ledger Nano S zijn enig in hun soort. Ze ondersteunen ongeveer evenveel cryptocurrencies en het formaat van Ledger is iets kleiner dan Trezor Model T.

Het grootste verschil zit hem in het aanraakscherm dat de Trezor Model T heeft. Het komt echter met een enorm prijsverschil. Trezor Model T kost €170 terwijl Ledger Nano S €59 kost. Daarom concluderen wij dat u Trezor Model T alleen moet kopen als u een wallet met aanraakscherm wilt hebben.

Conclusie

Trezor Model T is een verbazingwekkende portefeuille met een interactief aanraakscherm. Het stelt u in staat om de zaadzin direct op de wallet in te voeren, wat extra veiligheid toevoegt aan uw wallet. Daarom, als de prijs geen probleem voor u is, is Trezor Model T het koopje waard.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling