Tesla kopen met Bitcoin

Om Tesla met Bitcoin te kopen, heeft u een digitale wallet nodig van waaruit u de Bitcoins kunt versturen. Open een rekening bij Axiras waarmee u uw fiatvaluta kunt omzetten in Bitcoin. Vraag Tesla daarna om hun wallet adres, de alfanumerieke code, en de QR code. Stuur ten slotte de Bitcoins naar dat portefeuille-adres met behulp van uw digitale wallet.

Open een Bitcoin portefeuille met Axiras om een Tesla te kopen

Om een Tesla te kopen en euros om te zetten in Bitcoin, heb je een digitale wallet nodig. Registreer voor een account bij Axiras die je een Bitcoin wallet zal geven. Gebruik die wallet om Bitcoin te kopen.

Koop Bitcoin om een Tesla te kopen

In het dashboard van uw Bitcoin wallet, voert u het bedrag in van de Bitcoin die u wilt kopen. Kies een betaalmethode uit een divers aanbod van opties. Voer een betaling uit om het te laten omzetten in Bitcoin.

Hoe koop je een Tesla met Bitcoin?

Naast de "bestel" knop op uw wallet, vindt u het Bitcoin symbool. Het zal u een lijst tonen van producten en diensten die kunnen worden gekocht met Bitcoin. Kies "Tesla" en u krijgt een alfanumerieke code en een QR-code voor een wallet-adres. Maak de Bitcoins voorzichtig over naar dat wallet adres.

Zet euros om in Bitcoin bedrag

In de Verenigde Staten kunt u voor alle Tesla producten een prijs in USD vinden. Wij vertellen u de prijs van producten in zowel euros als Bitcoins. Bijvoorbeeld, als de prijs van het product 100 euro is, moet u 0,00287508BTC invoeren in het bedrag veld. Maar houd er rekening mee dat de Bitcoinprijs vaak verandert, dus deze prijs vervalt als u te lang wacht met invoeren. Bovendien bent u zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste bedrag aan Bitcoin en het wallet adres. In het geval van een fout, neemt Axiras geen verantwoordelijkheid.

Vergoedingen bij betaling met Bitcoin

Als u een betaling doet, moet u twee verschillende soorten kosten betalen. De ene is de kosten die het Bitcoin netwerk in rekening brengt en de andere wordt in rekening gebracht door uw Bitcoin wallet provider. In beide gevallen bent u zelf verantwoordelijk voor het berekenen en betalen van deze kosten. Sommige wallets berekenen deze kosten echter automatisch voor u.

Kunt u een Bitcoin Tesla order annuleren?

Als u een Tesla auto koopt en per ongeluk minder dan het vereiste bedrag aan Bitcoin verstuurt, zullen ze wachten tot ze de volledige betaling hebben ontvangen. Echter, in sommige gevallen kan uw bestelling geannuleerd worden. Bovendien, zorg ervoor dat u het exacte aantal Bitcoins stuurt. Want extra Bitcoins worden niet geretourneerd.

De transactietijd voor de Tesla Bitcoin betaling

Nadat u de betaling hebt verzonden, wordt de pagina automatisch vernieuwd. Mocht dit niet gebeuren, stuur dan geen nieuwe betaling. Tesla zal u via e-mail of Tesla account informeren of zij uw betaling hebben ontvangen. Deze betalingsbevestiging kan tot 6 uur duren. Als u echter geen bevestiging ontvangt van onze kant, neem dan contact op met uw wallet provider.

U ziet een timer op de betaalpagina. Deze geeft aan hoeveel tijd er nog resteert voor uw betaling. Als de timer afloopt, moet u het bestelproces opnieuw starten. Het adres van de wallet en de Bitcoinprijs kunnen worden bijgewerkt.

Welke cryptocurrency accepteert Tesla?

Op dit moment accepteert Tesla alleen Bitcoin. Ze accepteren geen andere cryptocurrency zoals Bitcoin Cash of Bitcoin SV. In het geval dat u hen een andere Bitcoin stuurt, zal dit niet worden gedetecteerd door hun systeem en zult u uw geld verliezen.

Risico's van het kopen van een Tesla met Bitcoin

Wees extra voorzichtig bij het doen van cryptocurrency betalingen. Controleer altijd het aantal Bitcoins dat je hebt ingevoerd en het adres van de wallet. Over het algemeen zijn wallets ontworpen om te detecteren of u een ongeldig wallet-adres invoert, maar het heeft geen manier om te weten of u het vereiste adres invoert. Bitcoin-transacties kunnen niet worden teruggedraaid. Als u dus een betaling naar de verkeerde persoon stuurt, is het voor altijd weg, omdat u de contactgegevens van die persoon niet kent.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling