Moet ik Bitcoins kopen?

Of u Bitcoin moet kopen of niet is geheel uw keuze. Wij geloven dat Bitcoin het heden en de toekomst is. Als u nog steeds op zoek bent naar meer redenen om uzelf te overtuigen, lees dan verder. We hebben de top 13 redenen voor u samengesteld waarom u Bitcoin zou moeten kopen.

Moet ik Bitcoins kopen

13 redenen waarom u Bitcoin zou moeten kopen

 1. Bitcoin is gedecentraliseerd
 2. Bitcoin is globaal
 3. Bitcoin heeft een beperkte voorraad
 4. Bitcoin als een nieuwe activaklasse
 5. Bitcoin heeft lagere kosten dan andere online betalingen
 6. Bitcoin heeft een hoog adoptiepercentage
 7. Bitcoin is gemakkelijk te gebruiken
 8. Bitcoin is de grootste cryptocurrency
 9. Bitcoin voor portefeuille diversificatie
 10. Bitcoin is een goede opslagplaats van waarde
 11. Bitcoin constante groei in prijs
 12. Bitcoin privacy
 13. Lage instapdrempel

1. Bitcoins is gedecentraliseerd

Bitcoin werd in 2009 gecreëerd door Satoshi Nakamoto. Deze digitale munt is gedecentraliseerd, wat betekent dat niemand erover regeert.

2. Bitcoin is globaal

Bitcoin is een wereldwijde valuta die niet aan grenzen gebonden is. Net als alle fiatvaluta's die gebonden zijn aan specifieke landen, kan Bitcoin over de hele wereld gebruikt worden. Bitcoin-transacties zijn snel en veilig en kunnen worden verwerkt terwijl u voor uw desktop of mobiel zit.

3. Bitcoin heeft een beperkte voorraad

In tegenstelling tot alle fiatvaluta's die on-demand kunnen worden gedrukt, heeft Bitcoin een beperkte voorraad. Daarom kan Bitcoin nooit onderhevig zijn aan inflatie of devaluatie. Er wordt geschat dat tegen 2140 alle Bitcoins gedolven zullen zijn. Als dat gebeurt, zal de prijs stijgen, maar als gevolg daarvan zou de prijs van producten en diensten dalen om de verhouding in evenwicht te brengen.

4. Bitcoin als een nieuwe activaklasse

In het verleden waren prijsobligaties, onroerend goed en aandelen geweldige investeringsmogelijkheden. Tegenwoordig ontwikkelt de Bitcoin zich tot een bekende beleggingsvorm. Meerdere bedrijven introduceren institutionele investeringsmogelijkheden in Bitcoin. Enkele van de bekendste trusts zijn Grayscale Bitcoin Trust, ETC Group, en CoinShares. Experts voorspellen dat Bitcoin binnenkort ook beschikbaar zal zijn in pensioenfondsen.

5. Bitcoin heeft lagere kosten dan andere online betalingen

Bitcoin kan worden gekocht tegen een minimale vergoeding. Naast Bitcoin zijn ook alle digitale wallets voor Bitcoin beschikbaar tegen een zeer lage vergoeding in vergelijking met andere online betaalmethodes. Deze eigenschap verhoogt ook de waarde van Bitcoin, omdat veel mensen extra kosten willen vermijden.

6. Bitcoin heeft een hoog adoptiepercentage

De afgelopen jaren heeft Bitcoin bewezen een geloofwaardige en veilige cryptocurrency te zijn. Daarom heeft het een hoge adoptiegraad in vergelijking met andere digitale munteenheden. Satoshi Nakamoto, de oprichter van Bitcoin, schreef in de Bitcoin whitepaper dat hij een valuta wil creëren die in alle delen van de wereld geaccepteerd wordt.

Van enkele van de grootste bedrijven zoals Amazon, Starbucks en Microsoft tot kleine handelaren op Etsy, veel bedrijven accepteren Bitcoin als betaling voor hun producten en diensten. Een enorm percentage van de millennials investeert in Bitcoin. Deze massale adoptie door zowel oude bedrijven als de jonge generatie is een belangrijke factor in de stijgende waarde ervan.

7. Bitcoin is gemakkelijk te gebruiken

Veel mensen zoeken naar investeringsmogelijkheden die gemakkelijk te hanteren zijn om extra verplichtingen te vermijden. Bitcoin is een gedecentraliseerde munteenheid die u vrij kunt gebruiken zonder enige poespas. Het is een internationale valuta die over de hele wereld wordt geaccepteerd. Een belangrijke reden voor haar populariteit is de minimale extra kosten die bij haar transacties komen kijken.

8. Bitcoin is de grootste cryptocurrency

Bitcoin wordt beschouwd als de grootste cryptocurrency onder zijn concurrenten. Het is de basis van alle cryptocurrencies en hun prijs kan erdoor worden beïnvloed. Daarom zou Bitcoin uw topprioriteit moeten zijn onder alle cryptocurrencies.

9. Bitcoin voor portefeuille diversificatie

Portefeuille diversificatie is een veelgebruikte term in de wereld van beleggers. Het is een methode om risico's te verminderen door te beleggen in verschillende activa. Daarom is beleggen in Bitcoin een geweldige manier om de portefeuille te diversifiëren. Bovendien beweegt de koers van Bitcoin meestal niet mee met obligaties en aandelen, dus het is een veilige en betrouwbare investering.

10. Bitcoin is een goede opslagplaats van waarde

Goud staat bekend als de veiligste en meest waardevolle investering ter wereld. Maar in de wereld van technologie, geloven wij dat Bitcoin een betere optie is. Er zijn meerdere redenen waarom we dat zeggen. Het is bijvoorbeeld gedecentraliseerd, het aanbod is beperkt en het is moeilijk te ontginnen. Bovenal is het digitaal, dus kan het gemakkelijk worden opgeslagen in digitale wallets.

11. Bitcoin constante groei in prijs

De belangrijkste drijfveer achter elke investering is het behalen van winst. Met de 4e industriële revolutie, gaat de technologie vooruit dus de waarde van Bitcoin stijgt ook. Deze waardestijging doet de prijs van Bitcoin stijgen. Daarom zeggen we dat dit de beste investering is die u kunt doen in de 21e eeuw.

12. Bitcoin privacy

Tijdens het omgaan met Bitcoin, bent u de enige baas. In tegenstelling tot fiatvaluta dat in beslag kan worden genomen door de overheid, kan Bitcoin nooit worden bevroren door een entiteit. Aangezien u de enige eigenaar bent van uw wallet, bent u vrij om ze te gebruiken zoals u wilt.

13. Lage instapdrempel

Gebruikelijke vormen van investeringen zoals aandelen en obligaties vereisen een enorm kapitaal om te beginnen. Bitcoin investeringen kunnen echter met een laag budget gestart worden. U kunt zelfs kleine fracties van Bitcoin kopen. Bitcoin handel kan gestart worden met zo weinig als $100. Bovenal is er geen noodzaak voor vermoeiend papierwerk in deze handel.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling