Langetermijnvoorspelling voor Bitcoin 2022-2030

Met de 4e industriële revolutie en de technologische vooruitgang neemt ook de behoefte aan een universele betaalmogelijkheid toe. Daarom wordt ook het idee van cryptocurrencies aanvaard. Deze toenemende belangstelling zorgt voor een stijging van de prijs. De langetermijnvoorspelling voorspelt dat de Bitcoinprijs tegen 2030, 1 miljoen euro zal bereiken.

Bitcoin Prijs Voorspelling voor 2021

Er was een tijd dat Bitcoin een paar centen waard was. Maar de trend is sinds 2011 aan het veranderen. Vooral tijdens de pandemie in 2020 begonnen beleggers binnen te stromen om Bitcoin te gebruiken als een hedge tegen inflatie. In mei 2021 wordt Bitcoin verhandeld tegen ongeveer 50.000 euro. Maar volgens de voorspelling van de expert zal hij tegen het einde van dit jaar stijgen tot ongeveer €170.000.

Bitcoin Prijs Voorspelling voor 2022-2023

Experts voorspellen dat de Bitcoinprijs tegen het einde van 2022 verdrievoudigd zal zijn. De waarde en bekendheid van cryptocurrency nemen met de dag toe. Als de huidige trends zich voortzetten, zal de Bitcoin naar verwachting 200.000 euro bereiken tegen het jaar 2022.

Bitcoin Prijs Voorspelling voor 2024-2025

Experts hebben hoge verwachtingen voor de Bitcoin van 2024 tot 2025. Dit komt omdat de vierde Bitcoin halvering naar verwachting zal plaatsvinden in 2024. Dit is het proces waarbij het totale aantal Bitcoins in een blok tot de helft wordt teruggebracht. Als gevolg daarvan stijgt de prijs door de onbalans in de verhouding tussen vraag en aanbod. Volgens deskundigen zal de prijs van Bitcoin tegen het einde van 2025 € 100.000 tot € 400.000 bereiken.

Bitcoin Prijs Voorspelling voor 2030

Bitcoin bloeit in een snel tempo. Veel individuele en institutionele beleggers kijken naar Bitcoin als een potentiële bron van inkomsten. De prijs van Bitcoin wordt momenteel bepaald door de verhouding tussen vraag en aanbod. In 2030 zal dat echter niet meer het geval zijn. Dat komt omdat de meeste Bitcoinreservoirs dan uitgeput zullen zijn. Daarom zal de algemene acceptatie van cryptocurrency de prijs ervan bepalen. Experts voorspellen dat Bitcoin tegen het jaar 2030 ongeveer 1.000.000 euro zal bereiken.

Bitcoin Voorspelling Op Lange Termijn

Bitcoin is, net als alle cryptocurrencies, zeer volatiel. Daarom zijn langetermijnvoorspellingen moeilijk te maken. Bitcoin heeft echter nog nooit gefaald om zijn beleggers tevreden te stellen. Alle eerdere voorspellingen van Bitcoin kwamen uit in 2021.

Volgens deskundigen is de langetermijnprijs van Bitcoin afhankelijk van de acceptatie en het gebruik van cryptocurrencies en zal de verhouding tussen vraag en aanbod niet langer de factor zijn die de prijs beïnvloedt. Als dat het geval is, hebben we hoge verwachtingen voor Bitcoin. Aangezien de acceptatie toeneemt en veel grote bedrijven zoals Microsoft en Tesla Bitcoin zijn gaan accepteren, wordt aangenomen dat de prijs in 2030 ongeveer een miljoen euro zal bedragen.

Waarom is voorspeld dat de Bitcoin-prijs zal stijgen?

Hieronder volgen enkele redenen waardoor de Bitcoinprijs naar verwachting zal stijgen.

  1. Het wordt zowel door individuele als institutionele beleggers gebruikt.
  2. Door de toename van e-commerce is er een grote behoefte aan een universele betaalmogelijkheid. In dat geval lijkt Bitcoin de beste optie, aangezien de prijs ervan overal ter wereld gelijk is.
  3. Met de toename van de vooruitgang, wil iedereen een online oplossing voor alle problemen. Wat is er dan beter dan een portemonnee waarmee betalingen kunnen worden overgemaakt terwijl men op de bank zit. En dat ook nog eens zonder servicekosten van banken.
  4. Bitcoin halvering vermindert het aantal Bitcoins in elk blok en verhoogt de prijs. De vierde Bitcoin halvering zal naar verwachting in 2024 plaatsvinden. Vandaar dat een prijsstijging wordt voorspeld.

Is Bitcoin een langetermijninvestering?

Ja, Bitcoin is een langetermijninvestering als u er maximaal profijt van wilt hebben. In dat geval moet u een hardware-portemonnee kopen om ze veilig weg te houden van hackers. Ledger en Trezor zijn de meest populaire opties voor een hardware wallet. Omdat ze offline zijn, is er geen risico op malware-aanvallen.

Als u echter niet de capaciteit heeft om op lange termijn in Bitcoin te investeren, kunt u ook voordelen op korte termijn behalen. In dat geval moet u uzelf informeren over de factoren die de prijs beïnvloeden, ze goed in de gaten houden en dienovereenkomstig handelsbeslissingen nemen. De algemene regel is dat u Bitcoin koopt tegen een lage prijs en ze verkoopt wanneer de prijs hoog is maar naar verwachting zal dalen. U kunt dus winst maken door ze te verkopen tegen een hoge prijs en ze weer te kopen tegen een lage prijs.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling