Kun je Bitcoins laten uitbetalen?

Ja, u kunt Bitcoins laten uitbetalen door een rekening te openen bij Axiras. Na het openen van de rekening, vul uw gegevens in en verifieer ze. Na succesvolle verificatie zal uw rekening geactiveerd worden en kunt u uw Bitcoin verkopen. Na de verkoop, kunt u de betaling overmaken naar uw bankrekening.

  1. Maak een account aan bij Axiras

Om Bitcoin te verkopen, maak een account aan bij Axiras. Axiras is een toonaangevende digitale beurs die actief is in meerdere landen. Wij bieden snelle en veilige diensten. Alle transacties bij Axiras worden binnen 24 uur voltooid, zodat u niet lang hoeft te wachten op uw financiële zaken. Bovendien bieden wij meerdere betaalmogelijkheden zoals Mastercard, Visa, Bancontact, PayPal, en nog veel meer. Het zorgt ervoor dat de betaalmethoden geen belemmering zijn in uw Bitcoin handel. Axiras geeft u een digitale wallet die kan worden gebruikt om Bitcoin te verzenden en ontvangen.

  1. Vul uw persoonlijke gegevens in

Na registratie wordt u gevraagd uw persoonlijke gegevens in te vullen. Het kan gaan om uw volledige naam, uw telefoonnummer, uw adres en uw postcode. Deze informatie is nodig om de veiligheid van uw account te waarborgen. Het wordt niet gedeeld met iemand in de transactie die u zou kunnen maken in de toekomst.

  1. Bevestig uw e-mail adres

Nadat u de informatie hebt verstrekt, wordt u gevraagd uw e-mailadres te bevestigen. Zo weet u zeker dat u de werkelijke houder van dat e-mailadres bent en dat er geen misbruik van wordt gemaakt. Het zorgt er ook voor dat u uw e-mailadres correct hebt ingevoerd.

  1. Klik op de link om uw account te activeren

Axiras waardeert uw geld, dat is waarom we passende maatregelen hebben genomen om uw account te beschermen. Een van die maatregelen is de activering van uw account voor gebruik.

In de bevestigingsmail zal een link staan. Klik op die link om uw e-mail te verifiëren en uw account te activeren. Na deze stap kunt u uw Axiras-account gebruiken voor Bitcoin-transacties.

  1. Ga naar Bitcoin ontvangen

 In deze stap ontvangt u de Bitcoin in uw wallet die u wilt verkopen. Nadat uw account is geactiveerd, gaat u naar het dashboard van uw wallet en vindt u de optie "Bitcoin ontvangen". Voer het adres van de wallet in. Initieer de transactie om Bitcoin in uw wallet te ontvangen.

  1. Klik op het Verkoop Bitcoin menu

Na ontvangst van de Bitcoin, kunt u deze verkopen voor fiat valuta. Om dat te doen, klikt u op de optie "Bitcoin verkopen". Wanneer u deze optie kiest, ziet u een pagina met de omrekeningskoers van uw Bitcoins in de door u gekozen valuta. Controleer de informatie opnieuw en start de transactie. Nadat de transactie is voltooid, ontvangt u uw betaling. Je kan die betaling overmaken op je bankrekening die gelinkt is aan Axiras rekening.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling