Is het de juiste tijd om vandaag Bitcoin te kopen?

Ja, wij geloven dat dit het juiste moment is om vandaag bitcoin te kopen. De toekomst van bitcoin is erg rooskleurig dankzij de acceptatie door investeerders over de hele wereld. Hoewel de prijs erg hoog lijkt, als je kijkt naar het aantal wereldwijde gebruikers dat slechts 100 miljoen mensen bedraagt, laat bitcoin veel potentieel zien om te groeien.

Is het de juiste tijd om vandaag Bitcoin te kopen

Redenen om nu bitcoin te kopen:

  • Bitcoin gebruikers wereldwijd zijn klein
  • Bitcoin is wereldwijd
  • Bitcoin is gedecentraliseerd
  • Bitcoin is transparant
  • Bitcoin is een bescherming tegen inflatie
  • Bitcoin wordt steeds populairder
  • Wall Street koopt bitcoin
  • Institutionele beleggers kopen bitcoin

Bitcoin gebruikers wereldwijd zijn klein

Het is ongeveer 11 jaar geleden dat bitcoin werd gecreëerd. Toch investeren er tot nu toe maar 100 miljoen mensen in. Dat is slechts 1,3% van de wereldbevolking. Toch gaat de prijs de lucht in. Bovendien weet u misschien dat de prijs van Bitcoin wordt bepaald door de verhouding tussen vraag en aanbod. Dus als het aantal gebruikers toeneemt, zal de prijs ook stijgen. Deze statistieken bewijzen dat Bitcoin veel mogelijkheden heeft om te groeien en zich aan te passen. 

Bitcoin is wereldwijd

Bent u wel eens buiten uw eigen land op reis geweest? Heeft u er een hekel aan om uw lokale valuta om te wisselen in de valuta van uw bezoekende land? Als uw antwoord op deze vragen ja is, dan is dit het juiste moment om Bitcoin te kopen. Dit komt omdat Bitcoin een wereldwijde valuta is. Het kan overal ter wereld gebruikt worden. Door bitcoin te gebruiken, kunt u het omrekenen van valuta vergeten. Het enige wat u nodig heeft is uw digitale portemonnee. 

Bitcoin is gedecentraliseerd

Bitcoin is een gedecentraliseerde munt, wat betekent dat er geen autoriteit over is. In tegenstelling tot fiatvaluta kan het niet op verzoek worden gedrukt. Het wordt gemaakt door een complexe procedure die Bitcoin mining heet. Deze kenmerken verhogen de waarde van bitcoin. Dit komt omdat niemand controle heeft over de prijs. 

Bitcoin is transparant

Bitcoin transacties zijn transparant. Dit betekent dat er geen manier is om betalingen te verbergen. De meeste mensen denken dat dit hun privacy aantast. Maar dat is niet het geval. Alle bitcoin-transacties worden geregistreerd, maar niet gekoppeld aan een gebruikers-ID. Deze transacties worden geregistreerd op het BlockChain Network. 

Bitcoin is een bescherming tegen inflatie

Bitcoin kan alleen worden gemaakt door mijnbouw. Daarom is het niet verbonden met iets anders, zoals goud of olie. Deze eigenschap maakt de prijs alleen afhankelijk van de verhouding tussen vraag en aanbod. En er is geen manier om de prijs kunstmatig te verhogen. 

Bitcoin wordt steeds populairder

Omdat Bitcoin een digitale munt is die niet op aanvraag gedrukt kan worden, wordt de prijs alleen bepaald door de verhouding tussen vraag en aanbod. Hoewel er tot nu toe slechts 100 miljoen bitcoingebruikers zijn, neemt de adoptie ervan snel toe. Door de pandemie in 2020 en de onzekere economische situatie in de hele wereld zijn investeerders snel overgestapt op cryptocurrencies. Deze omstandigheden bleken zeer vruchtbaar te zijn voor bitcoin. Conclusie: aangezien het aantal bitcoingebruikers met de tijd toeneemt, zal de prijs ervan in de toekomst waarschijnlijk stijgen. 

Wall Street koopt bitcoin

Wall Street is de thuisbasis van het merendeel van de New York Exchanges. Het grootste deel van de financiële markt van de Verenigde Staten wordt via deze beurzen gereguleerd. Bitcoin-transacties nemen snel toe via deze beurzen. Het geeft ons een schatting over de toenemende populariteit. 

Institutionele beleggers kopen bitcoin

Een groot deel van de populariteit van een asset wordt bepaald door het aantal institutionele beleggers. Naast een groot deel van de individuele beleggers, zijn er de laatste tijd ook veel institutionele beleggers die zich op bitcoin richten. Deze beleggers investeren namens andere mensen, waardoor de vraag en de prijs op grote schaal toenemen. Het kan een grote bron van groei voor bitcoin blijken te zijn. Enkele van de institutionele beleggers in bitcoin zijn Formidable Asset Management en Arkadios Wealth Management.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,4/10

★★★★★

Op basis van 285 beoordelingen

Geef ons een beoordeling