Hoe koop en verkoop ik Bitcoin?

Om Bitcoin te kopen en verkopen, meld je je aan voor een account bij Axiras. U krijgt dan een Bitcoin portemonnee die u kunt gebruiken voor alle Bitcoin transacties. Wij bieden snelle en veilige diensten die binnen 24 uur worden bevestigd. Wanneer u inlogt op uw account, vindt u de opties "kopen" en "verkopen" in het dashboard.

Meld u aan voor een account bij Axiras

Axiras is een toonaangevende en vertrouwde digitale beurs in de wereld van cryptocurrencies. Alle transacties worden binnen 24 uur bevestigd. Onze snelle en veilige diensten worden beoordeeld met een 9,2 op 10 door onze waardevolle klanten.

Om Bitcoin te kopen en verkopen, hebt u een digitale portemonnee nodig. Registreer voor een account op de Axiras website. Na succesvolle registratie, krijgt u een Bitcoin portemonnee. Gebruik deze portemonnee om in te loggen in het Bitcoin-netwerk.

Volledige rekening instellen

Na succesvolle registratie, vul uw persoonlijke gegevens in. Dit kan uw volledige naam zijn, uw volledig adres, telefoonnummer en postcode. Veel gebruikers denken dat deze informatie onnodig is en een oorzaak kan zijn van een inbreuk op de privacy. Wij geven echter evenveel om uw persoonlijke informatie als u. Deze informatie is alleen voor veiligheidsdoeleinden en wordt niet gedeeld in een transactie die u maakt.

Verifieer uw identiteit

Om de veiligheid van onze klanten te garanderen hebben wij een goed verificatiesysteem in werking. Wij zorgen ervoor dat niemand anders uw persoonlijke informatie gebruikt. Nadat u uw persoonlijke gegevens heeft ingevuld, sturen wij u een bevestigings e-mail om uw gegevens te verifiëren. Gebruik de link in de e-mail om uw account te verifiëren. Na verificatie, zal uw rekening worden geactiveerd.

Uw bankrekening toevoegen

Nadat uw account is geactiveerd, verbindt u uw bankrekening met uw Axiras-account. Het zal gebruikt worden om betalingen te doen als je Bitcoin koopt. Bovendien, als je Bitcoin verkoopt, zal je geld naar dezelfde bankrekening worden overgemaakt.

Bitcoin kopen via Axiras

Om Bitcoin te kopen, logt u in op uw account en kiest u een betaalmethode. Axiras biedt u een verscheidenheid aan betalingsopties waaronder Bancontact, Maestro, Visa en Mastercard. Na een succesvolle betaling ontvangt u een bevestiging van de blockchain-transactie en een bericht over uw Bitcoin-aankoop.

Bitcoin verkopen via Axiras

Via de Axiras-rekening kunt u Bitcoin verkopen en het bedrag naar uw bankrekening laten overmaken. Als u geen Bitcoin portemonnee heeft, volg dan de onderstaande stappen om er een aan te maken.

  • Registreer voor een account bij Axiras.
  • Vul uw persoonlijke gegevens in.
  • Verbind uw BTC portemonnee met een bankrekening.
  • Controleer uw informatie.
  • Activeer uw account.

Na het volgen van de bovenstaande stappen, krijgt u een geactiveerde portemonnee. Nu, om de Bitcoin te verkopen, moet u ze op uw rekening hebben. Volg daarvoor de onderstaande stappen:

  • Ga naar menu
  • Klik op "ontvang Bitcoin"
  • Kopieer uw portemonnee adres waarop u uw Bitcoin wilt verzenden.
  • Bevestig uw transactie.

Nadat u deze Bitcoin heeft ontvangen, verkoopt u ze en uw betaling wordt overgemaakt op uw bankrekening.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling