Hoe kom ik aan een Bitcoin adres?

Je kunt een Bitcoinadres krijgen door je te registreren voor een account op de digitale beurs Axiras. Dat Bitcoinadres kan gebruikt worden voor alle Bitcoin transacties zoals het verzenden, ontvangen en uitwisselen van cryptocurrency. Axiras biedt een snelle, veilige en gebruiksvriendelijke Bitcoin-wallet.

Stap 1: Meld u aan voor een account bij Axiras

Axiras is een vertrouwde en toonaangevende digitale uitwisseling in de wereld van cryptocurrencies. Wij bieden snelle en veilige diensten die door onze gewaardeerde klanten met 9,5 uit 10 worden beoordeeld. We zijn actief in Europa en de Verenigde Staten. Voor uw gemak bieden we meerdere betalingsmogelijkheden, waaronder MasterCard, Visa, PayPal, Bancontact en nog veel meer.

Om een Bitcoinadres te krijgen, registreert u zich voor een online account op de Axiras-website. Na succesvolle registratie krijgt u een Bitcoin wallet adres. U zult echter enkele gegevens moeten verstrekken om uw profiel te vervolledigen en Bitcoin transacties te initiëren.

Stap 2: Vul uw persoonlijke gegevens in

Na succesvolle registratie wordt u gevraagd uw persoonlijke gegevens in te vullen. Het zal uw volledige naam, uw volledig woonadres met postcode, stad, en telefoonnummer omvatten. Na het invullen van de gevraagde informatie kunt u een E-mailadres en wachtwoord instellen.

Stap 3: Verifieer uw account

Om Bitcoin transacties te starten, moet u uw account verifiëren. Dit wordt gedaan om er zeker van te zijn dat niemand anders illegaal gebruik maakt van uw inloggegevens. Daartoe sturen wij u een e-mail met uw gegevens en uitleg over het verificatieproces van uw account. U hoeft alleen maar op de bevestigingslink in de e-mail te klikken. Daarna worden uw gegevens geverifieerd en wordt uw account geactiveerd.

Stap 4: Log in op uw account

Na succesvolle bevestiging en activering, kunt u inloggen op uw account. Gebruik de E-mailadres en het wachtwoord dat u in stap 2 heeft gedefinieerd om toegang te krijgen tot uw account. Nadat u bent ingelogd, ziet u meerdere opties met betrekking tot Bitcoin transacties.

Stap 5: Bitcoin verzenden en ontvangen

Via het dashboard van uw Bitcoin wallet, kunt u uw Bitcoin adres krijgen. Zoek de optie "Mijn Portemonnee" om uw wallet adres te verkrijgen. Gebruik dit adres om Bitcoins te versturen en te ontvangen. U kunt het kopiëren via het kopieericoon dat zich voor het adres bevindt. Bovendien kunt u ook een QR code genereren voor uw wallet adres.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling