Hoe kom ik aan Bitcoins?

De 3 beste manieren om aan bitcoin te geraken zijn ze te kopen op een crypto wisselkantoor zoals Axiras, ze te aanvaarden in ruil voor diensten en producten, en of ze te minen.

Hoe kom ik aan Bitcoins

7 verschillende manieren om bitcoin te verkrijgen

1. Bitcoin kopen via de Axiras-beurs

Axiras is een van de toonaangevende crypto wisselkantoor in vele landen over de hele wereld. Axiras is toegewijd aan het leveren van snelle en veilige diensten voor meerdere cryptocurrencies. Wij bieden meerdere betalingsmogelijkheden zoals Visa, Mastercard, Bancontact en PayPal. U kunt beleggen en handelen in bitcoin met behulp van onze digitale portemonnee. Om te kopen met behulp van Axiras digitale uitwisseling, online een account aan te vragen. Na succesvolle registratie, ontvangt u een bitcoin portefeuille. Deze digitale portefeuille bevat een bitcoinadres dat wordt gebruikt om bitcoin te kopen. 

2. Bitcoin minen 

Bitcoin mining is een complexe procedure die resulteert in de toevoeging van nieuwe blokken in het Bitcoin-netwerk. Voor deze procedure zijn speciale computers nodig die bekend staan als mining rigs. Hoewel deze procedure erg technisch is, is het een geweldige manier om bitcoin te verkrijgen. Na succesvol delven kunt u een van de twee soorten beloningen ontvangen. De bitcoins in dat blok of de bijbehorende transactiekosten. Elk blok bevat 6,25 bitcoin. Daarom is het een efficiënte manier om bitcoin te verkrijgen. Maar om voordeel te halen uit deze methode is er veel investering nodig in termen van tijd, geld en middelen. 

3. Accepteer bitcoin voor goederen en diensten

Het accepteren van bitcoin voor producten en diensten is ook een veelgebruikte vorm van het verkrijgen van bitcoin. Meerdere bedrijven over de hele wereld kiezen voor deze methode. Enkele van de bekende zijn Amazon, Microsoft en Starbucks. Daarnaast profiteren ook kleine handelaren op Etsy van deze optie. Het enige wat u hoeft te doen is een klant te vinden die geïnteresseerd is in uw diensten of producten in ruil voor bitcoin. Zodra je er een hebt gevonden, voldoe je aan hun eisen en deel je je wallet adres om bitcoin te verkrijgen. 

4. Bitcoins verkrijgen door fooi te krijgen

Bitcoin krijgen door fooien te geven lijkt veel op het accepteren van fooien in ruil voor uw diensten. Het enige verschil is dat fooien vrijwillig zijn. Of u nu in een winkel werkt of een blog heeft, laat uw portemonnee-adres QR-code zien zodat mensen de bitcoin kunnen scannen en naar u opsturen. Naast fooien kun je ook bitcoin ontvangen door korte video's te bekijken, applicaties te testen of enquêtes in te vullen. 

5. Verkrijg Bitcoins door te handelen op Axiras

Bitcoin verhandelen is de meest voorkomende vorm van het verkrijgen van bitcoin. Veel beleggers over de hele wereld gebruiken bitcoin. Bitcoin verhandelen vereist een gedegen kennis van de trends en valutaprestaties om winst te maken. U kunt bitcoin kopen met uw fiatvaluta of de ene cryptocurrency ruilen met de andere. Dit kan worden gedaan met behulp van een digitale portemonnee. Om er een te krijgen, kies Axiras zodat u moeiteloos bitcoin kunt verhandelen. Neem contact met ons op voor meer informatie of registreer u voor een account. 

6. Accepteer bitcoin als betaalmiddel

Meerdere bedrijven over de hele wereld verkrijgen bitcoin door het te gebruiken als betaalmiddel. Als u eigenaar bent van een bedrijf, introduceer dan bitcoin als betalingsmogelijkheid. Anders, als u als werknemer werkt, vraag uw baas om u met bitcoin te betalen. Net als bitcoin acceptatie van grote bedrijven, zal binnenkort elke organisatie het als salaris gaan aanbieden. Wanneer u bitcoin als betaling krijgt, kunt u een deel ervan verkopen voor uw dagelijkse behoeften en de rest bewaren voor winst op lange termijn. 

7. Word een Affiliate van Axiras 

Als u bitcoin wilt verkrijgen zonder uw geld te investeren, hebben we goed nieuws voor u! Neem deel aan ons Affiliate Partner Programma en verdien bitcoin. Het enige wat je moet doen is mensen overtuigen om voor Axiras te kiezen en bitcoin van ons te kopen. Wanneer uw doorverwezen persoon een aankoop doet, ontvangt u een commissie van 7%. Het beste deel is dat deze commissie voor levenslange aankopen is die door uw verwijzing worden gedaan. Bovendien is er geen limiet aan het aantal referrals dat je kunt introduceren. 

Reviews Axiras

Beoordeling 9,4/10

★★★★★

Op basis van 285 beoordelingen

Geef ons een beoordeling