Hoe goedkoop Bitcoin kopen?

U kunt Bitcoin kopen tegen goedkope tarieven door te kiezen voor Axiras. We hebben meerdere betalingsmogelijkheden zoals Bancontact, bankoverschrijving, Visa, of MasterCard. Er zijn geen verborgen kosten bij Axiras, dus u betaalt alleen voor wat u koopt.

Hoe goedkoop Bitcoin kopen

Kosten waar u voor moet opletten om Bitcoin goedkoop te kopen

  • Handelskosten
  • Betalingsmethode vergoedingen
  • Spreads
  • Instant-buy kosten
  • Valuta omrekenkosten (Dollar, GBP, EUR...)
  • Opname kosten

6 primaire kosten verbonden aan het kopen van Bitcoins

1. Handelskosten

De servicekosten die in rekening worden gebracht door de beurs waar u Bitcoin koopt, staan bekend als handelskosten. De meeste zijn afhankelijk van het percentage van uw aankoop, maar sommige rekenen ook een vast bedrag aan kosten. Uw voorkeur hangt af van de hoeveelheid van uw aankoop. Als u een groot aantal Bitcoins koopt, kunt u het beste kiezen voor de vaste prijsoptie omdat het percentage dan waarschijnlijk hoog is. Terwijl, als u op zoek bent naar een kleine aankoop, een percentage-gebaseerde handelsvergoeding uw beste optie is. Daarnaast bieden sommige platforms goedkope diensten in vergelijking met de anderen, dus u moet ook op zoek naar hen om uw kosten te verlagen.

2. Betalingsmethode vergoedingen

Digitale uitwisseling biedt meerdere betalingsmogelijkheden voor het gemak van de gebruikers. Bij Axiras, bieden wij betalingsopties aan die Visa, Bancontact, MasterCard, PayPal, of Maestro omvatten. Hoewel deze opties beschikbaar zijn voor uw gemak, kunnen sommige van hen u meer geld kosten dan de anderen. Bijvoorbeeld, als u kiest voor een bankoverschrijving in vergelijking met een creditcard, bespaart u de extra kosten die nodig zijn voor aankopen met een creditcard. Bereken daarom deze kosten voordat u Bitcoin koopt en kies de optie die voor u het goedkoopst is.

3. Spreads

Spreads zijn het verschil tussen de aan- en verkoopprijzen van Bitcoin. Net als bij goud, is het verschil tussen deze prijzen meestal enorm. En de aankoopprijs is hoog in vergelijking met de verkoopprijs. De spreads bij de handel in Bitcoin zijn ook afhankelijk van de positie van uw investering. Als u een long positie wilt openen, zult u handelen tegen de aankoopprijs. Als u een short positie wilt openen, dan handelt u tegen de verkoopprijs. De aankoopprijs ligt meestal boven de marktprijs, terwijl de verkoopprijs iets onder de marktprijs ligt.

4. Instant-buy kosten

De tijd die nodig is voor uw Bitcoin aankoop hangt ook af van netwerk congestie. Maar u kunt ook een vergoeding betalen om direct Bitcoin te kopen. Echter, als u op zoek bent naar de goedkoopste methoden om Bitcoin te kopen, moet u deze verleiding zeker weerstaan. Daarnaast moet je ook vermijden om Bitcoin te kopen tijdens de dagen dat de netwerkactiviteit hoog is.

5. Valuta omwisselkosten (Dollar, GBP, EUR...)

Valutaomrekeningskosten zijn de kosten die worden aangerekend wanneer u een valuta omzet in een andere. Deze kosten verschillen meestal van bank tot bank. Ze worden aangerekend door uw kredietkaartverwerker en de digitale uitwisseling speelt hierin geen rol.
Als u echter Bitcoin koopt, moet u op zoek gaan naar beurzen die uw fiatvaluta accepteren. Want als ze dat niet doen, zult u uw valuta moeten omwisselen in hun geaccepteerde opties en zult u de omzettingskosten moeten betalen.

6. Opname kosten

Als u Bitcoin koopt, moet u ook opnamekosten betalen. Deze vergoeding hangt af van de netwerkcongestie op het moment van uw aankoop. Hoe meer koopverzoeken, hoe meer opnamekosten u zult moeten betalen. Deze vergoeding wordt niet bepaald door je wallet, maar door het cryptocurrency netwerk. Op dezelfde manier gaat het naar Bitcoin miners, niet naar uw wallet. Het is erg moeilijk om vooraf de opnamekosten te bepalen, omdat de netwerkactiviteit nooit constant is. Echter, om een minimum opnameprijs te betalen, moet u Bitcoin kopen wanneer de activiteit naar verwachting het laagst zal zijn.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling