Hoe crypto kopen?

U kan cryptomunten kopen in Nederland door een account aan te maken bij Axiras. Na het registeren van uw account ontvangt u een crypto wallet om de cryptovaluta in te bewaren. Vul het gewenste cryptocurrency bedrag in en selecteer de gewenste betaalmethode om de aankoop te maken.

Hoe cryptomunten kopen

Hoe cryptomunten kopen

  1. Registreer een account bij Axiras
  2. Verifieer uw crypto wallet
  3. Ga naar het menu cryptomunten kopen
  4. Vul het gewenste cryptocurrency bedrag in
  5. Controleer uw crypto wallet saldo
  6. Beheer uw cryptovaluta aankoop

Crypto kopen in Nederland

Stap 1: Registreer een account bij Axiras

Om cryptomunten te kunnen kopen moet u zich registreren voor een crypto rekening. Na het invullen van het registratieformulier en het afronden van de accountregistratie kan u crypto kopen. De virtuele munten die u kunt kopen zijn Bitcoin, Ethereum, Binance, Polkadot, Cardano, Bitcoin Cash en Litecoin. Als digitaal wisselkantoor dat handelt in meerdere cryptocurrencies bieden we deze munten aan voor geregistreerde gebruikers.

Stap 2: Verifieer uw crypto wallet

Om er zeker van te zijn dat niemand anders in uw plaats handelt vragen we om uw crypto wallet te verifiëren. Het verificatiesysteem koppelt u als eigenaar van de wallet. Na succesvolle verificatie kan u beginnen met het kopen en verkopen van cryptomunten.

Stap 3: Ga naar het menu cryptomunten kopen

Nu de cryptowallet is aangemaakt kan u doorgaan om de aankoop van de crypto te maken. Via de menuoptie in uw crypto wallet dashboard maakt u een selectie van de gewenste crypto munt die u wilt aankopen.

Stap 4: Vul het gewenste cryptocurrency bedrag in

Met de crypto calculator kunt u het gewenste aankoopbedrag ingeven voor de cryptomunten. De digitale munten die u kunt kopen op de website zijn Bitcoin, Ethereum, Binance, Polkadot, Cardano, Bitcoin Cash en Litecoin.

Stap 5: Controleer uw crypto wallet saldo

Na de aankoop van uw cryptomunten met de betaalmethodes PayPal, creditcard, Mastercard en Visa kunt u in uw wallet het crypto saldo controleren. U kunt deze crypto wallet gebruiken om uw virtuele munt te bewaren en overmaken.

Stap 6: Beheer uw cryptovaluta aankoop

Nu u succesvol de cryptomunten hebt aangekocht kan u beginnen met het beheren van uw investeringen. Door de crypto koers te volgen kan u instellen wanneer u de cryptomunten zal kopen en verkopen. Bij het verkopen van de crypto zal u in het account deze omzetten naar euro.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling