Hoe Bitcoins verkopen?

Het verkopen van Bitcoins kan u in Nederland doen via de crypto exchange van Axiras. Maak een account aan om uw Bitcoins te verkopen en het geld over te maken naar uw bankrekening. Verifieer uw Bitcoin account om uw BTC te verkopen en het geld op uw bankrekening in Euro te ontvangen.

Hoe Bitcoins verkopen in Nederland

Bitcoin verkopen in Nederland

  1. Maak een account aan bij Axiras
  2. Vul uw persoonlijke gegevens in
  3. Verbind uw Bitcoin wallet met een bankrekening
  4. Bevestig uw e-mailadres
  5. Klik op de link om uw account te activeren
  6. Ga naar Bitcoin ontvangen
  7. Klik op het menu Bitcoin verkopen

Bitcoins en cryptomunten verkopen

Stap 1: Maak een account aan bij Axiras

Axiras is een Bitcoin wisselkantoor waar u Bitcoins kunt verkopen voor geld in Euro en deze laten storten op uw bankrekening. Wij zijn een vertrouwd bedrijf in de wereld van cryptocurrencies. We geven om uw kostbare tijd; daarom worden alle transacties binnen 24 uur voltooid. Bovendien kunt u voor uw Bitcoin betalen met meerdere betalingsopties. Onze betaalmethodes omvatten, maar zijn niet beperkt tot, Visa, Cash, Maestro, Bancontact, en Mastercard. Bezoek onze website en registreer je voor een account. U krijgt dan een Bitcoin wallet die u kunt gebruiken voor alle soorten Bitcoin transacties. U kunt dit wallet-adres gebruiken om cryptocurrencies te versturen, ontvangen en zelfs om te versturen.

Stap 2: Vul uw persoonlijke gegevens in

Na een succesvolle accountregistratie, wordt u gevraagd om uw persoonlijke gegevens in te vullen. Het gaat om uw volledige naam, uw volledige adres, uw postcode en uw telefoonnummer. Maakt u zich geen zorgen! Wij respecteren uw privacy. Deze informatie wordt niet gedeeld met iemand in een transactie. Het is alleen nodig voor de veiligheid. Het helpt ons om ervoor te zorgen dat uw account niet wordt misbruikt en dat u de enige persoon bent die er toegang toe heeft.

Stap 3: Verbind uw Bitcoin wallet met een bankrekening

Nadat u uw persoonlijke gegevens heeft ingevoerd, moet u uw wallet koppelen aan een bankrekening. Deze stap stelt u in staat om uw aankoop te financieren. En wanneer u uw Bitcoin verkoopt, zal de betaling naar dezelfde bankrekening worden overgemaakt. Het proces is eenvoudig en vergelijkbaar met hoe u uw bankrekening aansluit tijdens het online winkelen.

Stap 4: Bevestig uw e-mailadres

U moet uw geld altijd investeren waar u zeker bent van de veiligheid ervan. En Axiras weet hoe dat moet. Daarom hebben we een goed verificatiesysteem om er zeker van te zijn dat u de enige baas bent over uw account, geld en Bitcoins. Dus, nadat u alle gegevens hebt ingevuld, ontvangt u een e-mail ter verificatie. Gebruik de link in de e-mail om uw gegevens te verifiëren.

Stap 5: Klik op de link om uw account te activeren

Nadat u de e-mail voor verificatie hebt ontvangen, volgt u de link die in die e-mail wordt gegeven. Deze stap is niet alleen nodig om uw gegevens te verifiëren, maar ook om uw account te activeren. Deze verificatiestappen lijken misschien lang en saai voor u. Maar het duurt maar een paar minuten en het is essentieel voor de veiligheid van uw account.

Stap 6: Ga naar Bitcoin ontvangen

Na het succesvol afronden van alle bovenstaande stappen, kunt u nu Bitcoin kopen, verkopen en uitwisselen via uw wallet. Ten eerste, moet je Bitcoin ontvangen in je wallet. Log daarvoor in op uw account. Kies de optie "Bitcoin ontvangen" in het menu en voer het adres van uw Axiras Bitcoin portefeuille in. Bovendien kunt u ook een QR-code genereren die u kunt scannen. Initieer de transactie en uw Bitcoin zal naar uw wallet worden overgemaakt.

Stap 7: Klik op het menu Bitcoin verkopen

Nadat je Bitcoin hebt ontvangen in je Axiras wallet, kun je ze verkopen voor geld of betalen voor producten of diensten. Om Bitcoin te verkopen, log je in op je account, ga je naar het menu op het dashboard van je wallet. Kies "verkoop Bitcoin". Bij deze selectie, zal een formulier getoond worden met BTC naar euro conversie. Klik op de bevestig knop om verder te gaan. Nadat de transactie succesvol is, ontvangt u de betaling die kan worden overgemaakt naar uw aangesloten bankrekening.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling