Hoe Bitcoins ontvangen?

U kunt Bitcoins ontvangen door een rekening te openen bij Axiras. De manier waarop u Bitcoin van iemand ontvangt is door een Bitcoin rekening aan te maken. Log in op uw account en ga naar het menu Bitcoin ontvangen om uw Bitcoin adres te kopiëren of de QR code te downloaden, en uw BTC wallet adres door te geven aan de persoon die u Bitcoin stuurt.

Hoe Bitcoins ontvangen

Stappen om Bitcoins te ontvangen

  1. Open uw rekening bij Axiras
  2. Ga naar het menu Bitcoin ontvangen
  3. Kopieer het adres van uw Bitcoin wallet
  4. Geef uw BTC wallet adres door
  5. Controleer uw Bitcoin wallet saldo

Bitcoins versturen met uw BTC wallet

Stap 1: Open uw rekening bij Axiras

U kunt Bitcoin overmaken door een Bitcoin rekening te openen bij Axiras. Om uw Bitcoinreis te beginnen bezoekt u de officiële website van Axiras en registreert u zich voor een account. Daarna krijgt u toegang tot een digitale wallet. Deze wallet kan worden gebruikt voor het verzenden, ontvangen en uitwisselen van cryptocurrency.

Stap 2: Ga naar het menu Bitcoin ontvangen

Alle transacties die via Axiras worden uitgevoerd zijn snel, veilig en betrouwbaar. Bitcoin verhandelen met een digitale wallet is heel eenvoudig en vereist geen complexe leercurve. In de blog hebben we elke stap die nodig is om Bitcoin te ontvangen grondig uitgelegd. Lees verder om te begrijpen hoe het allemaal werkt.

Na registratie van uw account, wordt u eigenaar van een digitale wallet naar keuze. Deze wallets zijn zeer gebruiksvriendelijk. Sommige van hen zijn Coinbase, BitPay, BRD, en Unstoppable. Wanneer u uw wallet opent, ziet u meerdere opties in het menu. Kies uit die opties "Bitcoin ontvangen".

Stap 3: Kopieer het adres van uw Bitcoin wallet

Naast het gemak, maakt de QR code uw transacties ook veilig. Je Bitcoin wallet adres kan nu omgezet worden in een QR code die gescand kan worden voor alle transacties. Het bespaart u het saaie en vermoeiende werk om het lange Bitcoin wallet adres in te voeren. Het handmatig invoeren van een Bitcoin wallet adres brengt ook veel fouten met zich mee.

Nadat je de optie Bitcoin ontvangen in het menu hebt geselecteerd, moet je je Axiras Bitcoin wallet adres kopiëren. Bovendien kun je ook een QR-code voor dit adres genereren en downloaden.

Stap 4: Geef uw BTC wallet adres door

Er zijn twee opties als het gaat om het delen van uw Bitcoin wallet adres. U kunt het handmatig versturen door het te kopiëren, of u kunt de QR code delen. Welke optie u gebruikt is geheel aan u of uw partner. Maar we raden aan om QR code te gebruiken omdat het de kans op fouten vermindert en het is makkelijk te gebruiken.

Nadat u de QR-code van uw Bitcoin-adres hebt gegenereerd, moet u deze downloaden. Stuur die gedownloade code of het gekopieerde Bitcoin wallet adres naar de persoon die u de Bitcoins stuurt. Zij moeten die QR-code scannen of uw wallet-adres gebruiken om de transactie te starten.

Stap 5: Controleer uw Bitcoin wallet saldo

Na het delen van uw Bitcoin wallet adres is uw werk gedaan. Nu hangt het van uw verzender af om u de Bitcoins te sturen. Zij zullen dit doen met behulp van uw Bitcoin wallet adres of de QR code.

Je kunt hen vragen om je te verwittigen wanneer ze de transactie uitvoeren. Maar u moet altijd uw wallet saldo controleren om te bevestigen dat u uw Bitcoin heeft ontvangen. Naast het ontvangen van volledige Bitcoin, kunt u ook fracties van Bitcoin verzenden of ontvangen.

Nadat u uw Bitcoin heeft ontvangen, kunt u er verschillende dingen mee doen. U kunt ze bijvoorbeeld in uw wallet houden, naar iemand sturen, een dienst of product kopen, of ze ruilen met een andere cryptocurrency.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling