Hoe Bitcoin traden?

U kunt Bitcoin traden door een rekening te openen bij Axiras. Na het openen van een rekening, moet u geld op uw rekening storten dat gebruikt kan worden om Bitcoin te kopen en verkopen. Net als bij aandelenhandel moet je ook Bitcoin traden door ze te kopen tegen lage prijzen en te verkopen tegen hoge prijzen.

Hoe Bitcoin traden

Stappen om te starten met Bitcoin traden

  1. Open een rekening bij Axiras
  2. Stort geld op uw rekening
  3. Begrijp wat de prijs van Bitcoin beweegt
  4. Kies een Bitcoin handelsstijl en -strategie
  5. Beslis of u long of short gaat
  6. Zet uw stop-limiet in
  7. Analyseer en volg uw Bitcoin transacties
  8. Koop of verkoop om winst te maken of verlies te beperken

Bitcoins en cryptomunten traden in Nederland

Stap 1: Open een rekening bij Axiras

Om uw Bitcoin investering te starten, registreert u zich voor een rekening bij Axiras die u een digitale Bitcoin wallet geeft. Deze portefeuille kan gebruikt worden om Bitcoin te verkopen of te kopen. Met deze investering zet u uw papieren geld om in een digitale munt. Axiras is een toonaangevend en vertrouwd bedrijf voor cryptocurrencies.

Stap 2: Stort geld op uw rekening

Na een succesvolle accountregistratie en toegang tot uw wallet, moet u geld op uw rekening storten om in Bitcoin te kunnen handelen. Axiras biedt u veel flexibiliteit in termen van betaling. We hebben meerdere betalingsmogelijkheden zoals Cash, Mastercard en Bancontact.

Dit gestorte geld kan gebruikt worden om Bitcoin te kopen. Nadat u Bitcoin heeft gekocht. Dat is wanneer het echte handelen begint en u proactief moet zijn om ervoor te zorgen dat uw investering in winst verandert.

Stap 3: Begrijp wat de prijs van Bitcoin beweegt

Om de kunst van het handelen in Bitcoin onder de knie te krijgen, moet u de volatiliteit van de prijs begrijpen en de factoren die de prijs bepalen. De belangrijkste factor is vraag en aanbod. Na verloop van tijd zorgt deze factor voor een continue stijging van de Bitcoinprijs omdat het aanbod laag is en de vraag toeneemt. Een andere factor die de Bitcoinprijs beïnvloedt, is het nieuws. Als een bekende ondernemer er voorstander van is, gaat de prijs omhoog en vice versa. Andere factoren zijn de acceptatie en sociaaleconomische factoren.

Stap 4: Kies een Bitcoin handelsstijl en -strategie

De Bitcoin handelsstijl en -strategie hebben veel invloed op uw prestaties. Er zijn meerdere handelsmogelijkheden voor Bitcoin. Zie de lijst hieronder voor een overzicht:
a) Day trading houdt in dat u een positie opent en sluit binnen dezelfde dag.
b) Trend trading betekent dat u handelt volgens de huidige trends. In dit type van handel, bepalen markttrends uw volgende zet.
c) Door de Bitcoin hedging strategie, kunt u uw risico blootstelling verminderen.
d) HODL strategie wordt gebruikt voor lange termijn investeringen. Het houdt in dat u Bitcoin koopt en vasthoudt.

Stap 5: Beslis of u long of short gaat

U moet beslissen of u op korte of lange termijn wilt handelen in Bitcoin. Deze keuze hangt vaak af van persoonlijke voorkeuren en markttrends. Ga op lange termijn wanneer een prijsstijging wordt verwacht. Of ga voor de korte termijn wanneer een prijsdaling wordt verwacht en u een kleine maar snelle winst kunt maken. Trouwens, deze optie hangt ook af van uw financiële status.

Stap 6: Zet uw stop-limiet in

Dit is een belangrijke stap om alles onder controle te houden. Het instellen van een stop-limiet helpt u bij het risicobeheer. Tijdens het handelen in Bitcoin kunt u uw activiteit stopzetten volgens verschillende trends. Met deze stops en limieten kunt u op de juiste manier handelen volgens trends zoals Bitcoin verkopen als ze winst maken, uw positie sluiten op een vooraf bepaald niveau, en nog veel meer. Daarnaast moet u ook uw investeringsvolume bepalen, een back-up houden, passende plannen maken en vermijden in valkuilen te trappen.

Stap 7: Analyseer en volg uw Bitcoin transacties

Nadat u alle bovengenoemde criteria hebt bepaald, is het tijd om in de handel te springen. Denk eraan, net als bij elke andere handel, om tegen een lage prijs te kopen en tegen een hoge winst te verkopen. Deze activiteit levert u niet alleen winst op, maar houdt u ook enthousiast. Voor Bitcoin trading moet u intuïtief genoeg zijn om toekomstige trends in te schatten. U kunt ook de hulp van technische indicatoren inroepen voor deze inschattingen.

Stap 8: Koop of verkoop om winst te maken of verlies te beperken

Na het investeren in Bitcoin moet u zorgvuldig uw Bitcoin prestaties analyseren en monitoren. U kunt gaan voor lange termijn investeringen als u hoopt op toekomstige voordelen. Ondertussen, als u op zoek bent naar een snelle winst, moet uw strategie zijn kopen en verkopen wanneer je een kans kunt. Sommige lange termijn beleggers verkopen ook op het verlies als ze geen prijsstijging zien om grote verliezen te voorkomen.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling