Hoe Bitcoin overmaken?

U kunt Bitcoin versturen door een rekening te openen bij Axiras. In het dashboard van uw crypto wallet kiest u de optie Bitcoin versturen in het menu. Voer het Bitcoinadres van de ontvanger in of scan de QR-code. Kies uw wallet van waaruit u Bitcoin wilt versturen. Voer uw bedrag in, controleer alle details opnieuw en start uw transactie.

Hoe Bitcoin overmaken

Stappen om Bitcoin over te maken

  1. Open uw rekening bij Axiras
  2. Ga naar het menu Bitcoin verzenden
  3. Kopieer het BTC adres of scan de QR code
  4. Kies uw Bitcoin wallet waarvan u wilt versturen
  5. Bevestig het wallet adres
  6. Vul in hoeveel BTC u wilt versturen
  7. Controleer en bevestig de BTC transactie

Bitcoins overmaken of versturen met uw BTC wallet

Stap 1: Open uw rekening bij Axiras

Om Bitcoin te versturen heeft u een Bitcoin wallet nodig. U kunt er een hebben door een rekening te openen bij Axiras. Na de succesvolle procedure, kun je Bitcoin versturen of ontvangen via die wallet. U kunt voor uw Bitcoin betalen via Bancontact, Cash, Visa, MasterCard, of PayPal.

Stap 2: Ga naar het menu Bitcoin verzenden

Axiras biedt verschillende soorten online wallets aan hun klanten. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een hardware of papieren wallet. Deze keuzes hangen volledig af van uw persoonlijke voorkeuren. Maar zorg ervoor dat u een wallet kiest die bij uw handelsstijl past. Een overzicht van de verschillende soorten wallets kunt u vinden in een van onze FAQ blogs. Op het dashboard van uw Bitcoin wallet, heeft u meerdere opties met betrekking tot Bitcoin trading. Kies uit die opties "Bitcoin versturen".

Stap 3: Kopieer het BTC adres of scan de QR code

Elke Bitcoin wallet heeft een uniek Bitcoin adres. Dit adres is de basis voor alle transacties. Het is een 34 karakters lange alfanumerieke code bestaande uit zowel hoofdletters als kleine letters. Om het gedoe van het handmatig invoeren van elk karakter te vermijden en om de kans op fouten te verkleinen, kunt u deze code omzetten in een QR code. Bovendien kunt u het adres van de wallet ook kopiëren en plakken. Om Bitcoin te versturen, moet u de QR-code scannen of het wallet-adres kopiëren dat de ontvanger met u heeft gedeeld.

Stap 4: Kies uw Bitcoin wallet waarvan u wilt versturen

Er zijn meerdere soorten wallets op de markt. Ze verschillen allemaal in de cryptocurrency die ze ondersteunen, het gebruik, de soorten en de vele andere kenmerken. Ze worden gekozen afhankelijk van iemands persoonlijke voorkeuren. Terwijl sommige mensen meer dan wallets bezitten vanwege verschillende redenen. De basistypes van wallets zijn desktop wallets, mobiele wallets, web wallets, en hardware wallets. Bovendien, als u meerdere wallets bezit die tot dezelfde categorie behoren, zult u gevraagd worden om er één van te kiezen. Dus, voordat u Bitcoin gaat versturen, kiest u de wallet van waaruit u de Bitcoin wilt versturen.

Stap 5: Bevestig het wallet adres

Soms, wanneer u te maken heeft met meer dan één transactie, is er een grote kans dat u per ongeluk dingen door elkaar haalt. Zoals het kopiëren van het Bitcoin wallet adres bij de verkeerde transactie of het verkeerd invoeren van het bedrag. Bevestig daarom, nadat je alle bovenstaande stappen hebt voltooid, het Bitcoin wallet adres van de ontvanger. Zorg ervoor dat u alles dubbel controleert, zodat de Bitcoin op de juiste bestemming aankomt.

Stap 6: Vul in hoeveel BTC u wilt versturen

Na het bevestigen van het Bitcoin wallet adres, moet u het bedrag invoeren van de Bitcoin die u wilt versturen. U kunt zelfs kleine fracties van Bitcoin versturen. Het minimum bedrag dat u kunt versturen is 0.00000001BTC. Als u voor de eerste keer Bitcoin verstuurt, kunt u het beste een minimum bedrag aan Bitcoin versturen als test procedure. Dit zal u helpen om vertrouwd te raken met de methode en in het geval van een fout, zult u een minimaal verlies hebben.

Stap 7: Controleer en bevestig de BTC transactie

Tot slot moet u alles dubbel controleren, zoals het adres van de wallet van de ontvanger en het door u ingevoerde bedrag. Zodra u er zeker van bent dat elk detail correct is, bevestigt u uw transactie en gaat u verder.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling