Hoe Bitcoin opslaan?

Bitcoins kunnen worden opgeslagen in een digitale portemonnee net zoals we ons geld opslaan in kaarten of fysieke portemonnees. Als u een BTC adres wilt gebruiken, maak dan een account aan op de website van Axiras. Na registratie krijgt u een Bitcoin Wallet deze portemonnee bevat een Bitcoinadres dat nodig is voor het bewaren van Bitcoins.

Hoe Bitcoin opslaan

Stappen om Bitcoin te bewaren

  1. Maak een account aan bij Axiras
  2. Verifieer uw account
  3. Ga naar het menu Bitcoin ontvangen
  4. Kopieer uw Axiras Bitcoin wallet adres
  5. Controleer uw BTC wallet saldo
  6. Beheer uw Bitcoin investeringen

Hot wallets voor desktop en mobiel

Hot wallets worden gebruikt om Bitcoin te verzenden, te ontvangen en op te slaan. Ze zijn verbonden met het internet, in tegenstelling tot koude portemonnees. Enkele van de meest gebruikte mobiele hot wallets zijn de volgende:
- Mycelium is een van de oudste cryptocurrency wallets ontwikkeld in 2008. Ja, dat lees je goed! Nog voordat Bitcoin was ontwikkeld.
- Bitcoin Wallet is een snelle en veilige wallet die direct verbonden is met het Bitcoin netwerk.
- BLW is een hot wallet ontworpen voor Android. Het biedt ondersteuning voor het Lightning Network en is compatibel met Segwit.

Laten we het nu hebben over een aantal desktop wallets:
- Exodus ondersteunt meerdere cryptocurrencies. Het is een van de hoogst gewaardeerde desktop wallets.
- Atomic wallet is een gratis, veilige en makkelijk te gebruiken wallet.
- Electrum is ook een gratis en veilige portemonnee. Het is compatibel met veel hardware-portemonnees, zoals Trezor en KeepKey.


Papieren Bitcoin wallet

Een papieren wallet kan worden gebruikt voor documentatie van uw cryptocurrency. Het beste aan een papieren Bitcoin wallet is dat je deze gemakkelijk kunt uitwisselen met je peers. Ondanks dit voordeel zijn ze erg makkelijk te verliezen. Er zijn meerdere methoden om digitale valuta om te zetten in een papieren portemonnee. Het geeft je het gevoel dat je je dagelijkse valuta gebruikt. Deze portemonnees zijn het beste voor degenen die willen investeren in Bitcoin maar geen verstand hebben van technologie.

Hardware Bitcoin portemonnee

a. Trezor One
Dit was de eerste hardware Bitcoin wallet die in 2014 werd geïntroduceerd. In tegenstelling tot alle wallets met koude opslag, kunt u met deze wallet transacties voltooien door verbinding te maken met een online apparaat. Trezor One maakt gebruik van multi-signature beveiliging. Het is een open-source portemonnee. Daarom is er niets verdachts aan. Het is ook compatibel met Segwit.

b. Trezor Model T
Deze hardware-portemonnee is een veilige en gemakkelijk te gebruiken portemonnee met een touchscreen gebruikersinterface. Het wordt ook geleverd met een magnetisch dock dat kan worden gebruikt om uw portemonnee te verbergen op speciale geheime plaatsen. Het kan worden gebruikt om meerdere cryptocurrencies op te slaan. Trezor Model T heeft ongeveer de grootte van uw handpalm, zodat u het gemakkelijk in uw zak kunt houden.

c. Ledger Nano S
Deze hardware is de makkelijkst te gebruiken, goedkope en veilige portemonnee. Het ondersteunt meerdere cryptocurrencies. Het is uitgerust met een OLED-scherm. Zoals de meeste hardware-portemonnees, biedt het multi-handtekening beveiliging. Het biedt basistransparantie en zijn broncode kan niet door een willekeurige ontwikkelaar worden gecontroleerd.

d. BitBox02
Deze hardware-portemonnee is beschikbaar in twee versies. Een ervan ondersteunt meerdere cryptocurrencies, terwijl de andere alleen is ontworpen voor Bitcoin. BitBox02 heeft ook een bijbehorende app die het zeer gemakkelijk maakt om te gebruiken. Net als veel smartphones biedt deze wallet gebaren voor de belangrijkste en meest gebruikte functies.

e. Coldcard
Coldcard is een eenvoudig te gebruiken, betaalbare en veilige hardware-portemonnee. Het biedt multi-handtekening beveiliging en biedt maximale beveiliging tegen computer malware. Het ondersteunt ook een micro-SD-kaart voor back-up. Veel software wallets, zoals Electrum, hebben ingebouwde ondersteuning voor Coldcard.

f. KeepKey
Keepkey is een diverse hardware wallet opgericht in 2015 die bijna 40 verschillende cryptocurrencies ondersteunt. Het is gemakkelijk te gebruiken, betaalbaar, en mooi ontworpen in vergelijking met andere hardware wallets. Het is ook compatibel met Segwit en maakt gebruik van multi-signature beveiliging.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling