Hoe Bitcoin kopen met PayPal?

U kan Bitcoin kopen met PayPal door te registreren voor een account bij Axiras. Na de registratie van uw account ontvangt u een Bitcoin rekening die u kan verbinden met PayPal. Vul het gewenste Bitcoin aankoopbedrag in, bevestig de aankoop en u ontvangt een wallet waar u de Bitcoins of crypto in kunt bewaren.

Hoe Bitcoin kopen met PayPal

Hoe Bitcoin kopen met PayPal

  1. Registreer voor een account bij Axiras.
  2. Selecteer als betaalmethode PayPal
  3. Vul uw persoonlijke gegevens in
  4. Verbind uw Bitcoin rekening met PayPal
  5. Vul het gewenste Bitcoin aankoopbedrag in
  6. Bevestig de aankoop
  7. Controleer uw BTC accountsaldo
  8. Beheer uw Bitcoin aankoop

Bitcoins of crypto kopen met PayPal

Stap 1: Registreer voor een account bij Axiras

U kunt Bitcoin kopen met PayPal door u te registeren op Axiras en uw BTC rekening te koppelen. Door onze website te bezoeken en het registratieformulier in te vullen kan u beginnen met het kopen van crypto en Bitcoins.

Stap 2: Selecteer als betaalmethode PayPal

Na het invullen van het registratieformulier zal u Bitcoins kunnen kopen met de betaalmethode PayPal. Selecteer bij de checkout uw Bitcoinadres en koppel uw rekening om de betaling te maken.

Stap 3: Vul uw persoonlijke gegevens in

Bij de aankoop van Bitcoins of crypto vragen we om uw persoonlijke gegevens in te vullen als extra veiligheid. Deze verificatieprocedure is opgezet om er zeker van te zijn dat niet iemand anders probeert aankopen te maken in uw plaats. Na de verificatie van uw Bitcoin rekening kunt u beginnen met het kopen van Bitcoin met PayPal.

Stap 4: Verbind uw Bitcoin rekening met PayPal

Verbind uw Bitcoin rekening met PayPal om de BTC aankoop op de website kunnen maken. U zal merken dat de prijs van Bitcoin schommelt dat onderhevig is aan de wisselkoers daarom controleer eerst goed voor u de aankoop maakt dat u de BTC aankoop maakt aan de gewenste wisselkoers.

Stap 5: Vul het gewenste BTC aankoopbedrag in

In het dasboard van uw Bitcoin account vult u het gewenste BTC aankoopbedrag in en klikt u op volgende om de BTC aankoop te voltooien. Het is altijd aangeraden om te starten met een klein bedrag zodat u leert hoe Bitcoin werkt en u de risico’s beperkt door kleine aankopen te maken.

Stap 6: Bevestig de aankoop

Om de Bitcoin via PayPal aan te kopen zal u deze in het account moeten bevestigen. Na de aankoop zal u omgeleid worden naar PayPal waar u de aankoop kunt bevestigen.

Stap 7: Controleer uw Bitcoin wallet saldo

Na de aankoop ontvangt u een email met daarin een bevestiging van het aangekochte BTC bedrag die u in uw Bitcoin wallet kunt controleren. Het BTC saldo vindt u terug in mijn wallet, de Bitcoin rekening is gekoppeld aan PayPal.

Stap 8: Beheer uw Bitcoin aankoop

U heeft nu de aankoop gemaakt en ontvangt het BTC bedrag in uw wallet. Er zijn 2 bekende strategieën om uw Bitcoin te beheren. De eerste is HodL in het jargon bekend als de Bitcoin vasthouden voor een lange periode in plaats van het te verkopen. Tweede strategie is traden van de Bitcoin wat wilt zeggen koop laag en verkoop hoog om zo winst te maken op de prijsschommelingen.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling