Hoe Bitcoin kopen met iDeal?

Door een rekening te openen bij Axiras kan u Bitcoin kopen met iDeal. Selecteer bij de checkout de betaalmethode BTC kopen iDeal om de aankoop te maken. Vul het gewenste aankoopbedrag in en selecteer uw bank. Bij Bitcoins kopen via Ideal scant u de iDeal QR-code met de app om de betaling te maken.

Hoe Bitcoin kopen met iDeal

Hoe Bitcoin kopen met iDeal

  1. Open een rekening bij Axiras
  2. Selecteer als betaalmethode iDeal
  3. Bevestig uw Bitcoin rekening
  4. Selecteer uw Bank
  5. Vul het gewenste BTC aankoopbedrag in
  6. Scan de iDEAL QR-code met de iDEAL app
  7. Controleer uw accountsaldo
  8. Beheer uw Bitcoin aankoop

Bitcoins of crypto kopen met iDeal

Stap 1: Open een rekening bij Axiras

U kan Bitcoin kopen met iDeal door een rekening te openen bij Axiras. Na het invullen van het registratieformulier is het kopen van Bitcoins via iDeal mogelijk door in te loggen op uw Bitcoin rekening.

Stap 2: Selecteer als betaalmethode iDeal

Nadat u de registratiegegevens heb ingevuld zal u in het dashboard voor Bitcoin kopen de betaalmethode BTC kopen met iDeal bij de checkout kunnen selecteren.

Stap 3: Bevestig uw Bitcoin rekening

Voor u de aankoop kan maken vragen we om uw Bitcoin rekening te verifiëren. Het verificatiesysteem op de website controleert dat u persoon bent die de aankoop maakt. Na deze verificatieprocedure selecteert u Bitcoins kopen via iDeal.

Stap 4: Selecteer uw bank

In de volgende stap selecteert u de bank om de BTC aankoop met iDeal te maken. In het menu Bitcoins kopen selecteert u koop BTC iDeal voor de bevestiging van de aankoop. De wisselkoers van Bitcoin schommelt controleer daarom altijd goed de prijs voor u de finale aankoop maakt.

Stap 5: Vul het gewenste BTC aankoopbedrag in

In het dasboard vult u het gewenste BTC aankoopbedrag in en klik op volgende om het kopen van Bitcoin met iDeal af te ronden. Het is aangeraden om te beginnen met een laag BTC bedrag zo leert u hoe de wisselkoers van Bitcoin schommelt.

Stap 6: Scan de iDEAL QR-code met de iDEAL app

Na de aankoop zal u omgeleid worden naar uw Bank waar u met de iDeal app de QR-code kunt scannen om de betaling te maken. Eens de transactie is geslaagd zal u terug omgeleid worden naar de website en vindt u het bedrag in uw Bitcoin wallet.

Stap 7: Controleer uw accountsaldo

Uw Bitcoin wallet is gekoppeld aan de betalingsmethode iDeal en het BTC saldo vindt u terug in uw wallet. Controleer het accountsaldo van het aangekochte BTC bedrag, deze is nu gekoppeld aan uw Bitcoinadres.

Stap 8: Beheer uw Bitcoin aankoop

U kunt uw Bitcoin aankoop beheren via uw BTC wallet. Om uw Bitcoin aankoop te beheren zijn er 2 bekende strategieën; de koop laag en verkoop hoog strategie of de Hodl wat betekent dat u de aangekocht Bitcoins bijhoud voor een langere periode.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling