Hoe Bitcoin kopen met creditcard?

U kan Bitcoin kopen met creditcard door een account aan te maken bij Axiras. U ontvangt een Bitcoin rekening om de crypto aan te kopen. Selecteer de betaalmethode BTC kopen met creditcard en vul het gewenste aankoopbedrag in. U ontvangt binnen 24 uur de Bitcoins.

Bitcoin kopen met creditcard

Bitcoin kopen met creditcard

  1. Maak een account aan bij Axiras
  2. Selecteer als betaalmethode creditcard
  3. Bevestig uw Bitcoin rekening
  4. Ga naar het menu Bitcoins kopen
  5. Vul het gewenste BTC aankoopbedrag in
  6. Bevestig de BTC aankoop
  7. Controleer uw BTC accountsaldo
  8. Beheer uw Bitcoin aankoop

BTC of crypto kopen met creditcard

Stap 1: Maak een account aan bij Axiras

U kunt Bitcoin kopen met creditcard door een account aan te maken bij Axiras. Door het registratieformulier op de in te vullen kan u beginnen met bitcoins kopen met creditcard.

Stap 2: Selecteer als betaalmethode creditcard

Nadat u het registratieformulier heeft ingevuld kan u de BTC kopen met creditcard. Selecteer de betaalmethode creditcard Om de Bitcoin aankoop te maken selecteert u bij de checkout creditcard om uw betaling met de kaart te maken. De meest bekende kredietkaarten Visa en Mastercard staan beschikbaar die u kunt gebruikten als betaalmethode.

Stap 3: Bevestig uw Bitcoin rekening

We vragen bij de aankoop van Bitcoin met creditcard om uw persoonlijke gegevens in te vullen als extra veiligheid. Het protocol dat we gebruiken om de betalingen te maken is de 3D secure. Het laat toe om met deze verificatie er zeker van te zijn dat u degene bent dat de BTC aankoop maakt. De 3-D secure verificatie bestaat uit een wachtwoord of code. Afhankelijk van de bank waar u bent aangesloten zal u deze stappen moeten nemen. Van zodra de 3D verificatiecode is ingegeven kunt u starten met het kopen van crypto via uw Bitcoin rekening.

Stap 4: Ga naar het menu Bitcoins kopen

Voor het maken van de BTC aankoop selecteer u de betaalmethode creditcard. Let er wel op dat de prijs van Bitcoin onderhevig is aan prijsschommelingen, voor u de aankoop maakt controleer altijd eerst goed het aangekochte BTC bedrag aan de gewenste wisselkoers.

Stap 5: Vul het gewenste BTC aankoopbedrag in

In het dasboard van uw Bitcoin rekening vult u het gewenste BTC aankoopbedrag in en klikt u op volgende om de BTC aankoop met creditcard te voltooien. We raden aan om te starten met een klein bedrag zodat u leert hoe Bitcoin de prijs schommelt en hoe u de risico’s kunt beperken bij grote prijsdalingen.

Stap 6: Bevestig de BTC aankoop

Voor de aankoop te maken zal u het BTC bedrag en het euro bedrag moeten bevestigen. Na de aankoop zal u omgeleid worden naar de betaalpagina waar u de aankoop kunt bevestigen.

Stap 7: Controleer uw BTC accountsaldo

Na de aankoop ontvangt u een bevestigingsemail met daarin de aangekochte BTC en de wisselkoers. Het BTC bedrag die vindt u terug in uw Bitcoin wallet door in te loggen in uw account.

Stap 8: Beheer uw Bitcoin aankoop

De aankoop die u heeft gemaakt vindt u nu terug in uw wallet. Het BTC bedrag en de waarde in Euro staat vermeld in uw wallet. Door uw portefeuille te beheren kan u de BTC voor een lange periode bijhouden of u kan traden door te kopen en verkopen met de prijswisselingen van de koers.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling