Hoe Bitcoin kopen bank?

Open een rekening bij Axiras om Bitcoin te kunnen kopen via de bank. Selecteer uw bank in Nederland bij de checkout om de Bitcoin aankoop te maken. Selecteer uw bankrekening en vul het gewenste aankoopbedrag in. Bevestig de BTC aankoop en beheer uw saldo in de wallet.

Bitcoin kopen bank

Bitcoin kopen bank

  1. Open een rekening bij Axiras
  2. Selecteer als betaalmethode bankoverschrijving
  3. Bevestig uw Bitcoin rekening
  4. Selecteer uw bank
  5. Vul het gewenste BTC aankoopbedrag in
  6. Bevestig de Bitcoin bank aankoop
  7. Controleer uw accountsaldo
  8. Beheer uw Bitcoin aankoop

BTC of crypto kopen via bank

Stap 1: Open een rekening bij Axiras

U kan Bitcoin kopen via bank door een rekening te openen bij Axiras. Na het invullen van het registratieformulier kan u BTC kopen via bank door uw rekening te koppelen aan uw Bitcoin account.

Stap 2: Selecteer als betaalmethode bankoverschrijving

Wanneer u het registratieformulier met uw persoonlijke hebt ingevuld zal u in het dashboard de betaalmethode kopen BTC bank bij de checkout kunnen selecteren.

Stap 3: Bevestig uw Bitcoin rekening

Om de BTC aankoop te maken vragen we om uw Bitcoin bankrekening te verifiëren. Dit verificatiesysteem controleert dat u persoon bent die de aankoop maakt via de bank. Na deze verificatieprocedure selecteert u Bitcoin kopen bank.

Stap 4: Selecteer uw bank

In de volgende stap selecteert u in het menu Bitcoins kopen uw bank. U ontvangt een bevestiging voor de aankoop, voor u deze accepteert controleer altijd goed de wisselkoers van Bitcoin en de prijs voor de finale aankoop.

Stap 5: Vul het gewenste BTC aankoopbedrag in

Vul het gewenste BTC bedrag in en klik op volgende om het kopen van Bitcoin via bank af te ronden. Om te starten met Bitcoin is het aangeraden een klein BTC bedrag te kopen zodat u leert hoe de prijzen van Bitcoin schommelen met de wisselkoers.

Stap 6: Bevestig de Bitcoin bank aankoop

Na de aankoop zal u omgeleid worden naar uw Bank waar u de gegevens voor de bankoverschrijving kunt terugvinden. Wanneer de gegevens zijn gekopieerd wordt u terug omgeleid naar het dashboard met de melding dat de BTC bank aankoop in afwachting is.

Stap 7: Controleer uw accountsaldo

Uw wallet is nu gekoppeld aan het bankrekeningnummer. Voor het accountsaldo van de aangekochte BTC kan u gaan naar mijn wallet bij Bitcoin kopen bank.

Stap 8: Beheer uw Bitcoin aankoop

Eens de bankstorting is ontvangen ontvangt u de BTC in uw wallet. Nu kan u aan de slag gaan met het beheren van uw Bitcoin. Er zijn 2 bekende strategieën voor het beheren van uw Bitoins. De koop laag en verkoop hoog strategie of de Hodl wat wil zeggen in het jargon dat u de aangekochte Bitcoins voor een langere periode vasthoudt tot de waarde toeneemt.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling