Hoe bewaar ik Bitcoins?

Dit is de vraag die je je moet stellen voor je met Bitcoin begint. Als je interesse hebt in Bitcoin, moet je er namelijk eerst voor zorgen dat je ergens een plek hebt waar je deze digitale valuta kunt bewaren.

Hoe bewaar ik Bitcoins

Bitcoin veilig bewaren

Regulier, tastbaar geld kun je nog altijd even in je broekzak stoppen. Met virtueel geld ligt dat even anders. Dat hoeven we je niet uit te leggen. Hierbij is het dus nodig dat je eerst over een portemonnee of wallet beschikt voor je je er geld kunt instoppen. Hoe je dit het best doet, leggen we uit in dit artikel.

Bitcoins bewaar je in een wallet

Bitcoins bewaar je in een wallet of digitale portemonnee. Dit wil zeggen dat er niet echt allemaal BTC in zitten, maar eerder de sleutel die je nodig hebt om aan je Bitcoinadres te kunnen.

Tegelijk bevat dit Bitcoin-adres ook een openbare sleutel. Dit lijkt heel erg cryptisch voor wie hier nog nooit mee te maken kreeg. De ontwerpers van een aantal wallets houden hier rekening mee.

Zo is het bij vele software wallets mogelijk om het aantal Bitcoin dat je bezit ook visueel in een soort portemonnee te zien zitten. Deze werkwijze maakt het voor de gebruiker allemaal wat aanschouwelijker.

Hoe zit het met die sleutels

Dit is een goede vraag. Je moet weten dat het mogelijk is dat één enkele wallet meer dan één private sleutel bevat. Tegelijk bestaan er ook Bitcoinbezitters of traders die meer dan één wallet of digitale portemonnee bezitten.

Verschillende vormen van portemonnees of wallets

Voor je met Bitcoins begint en bezig bent met het bekijken hoe je het best Bitcoin kunt bewaren, is het belangrijk om weten dat er best wel veel verschillende wallets bestaan. Je kunt echt wel zeggen dat er bestaan in alle maten en soorten.

Zo bestaan er wallets voor pc’s en mobiele apparaten, wallets die eruit zien als een kaartlezer die je gebruikt voor internetbankieren en andere wallets waarbij je gewoon een stuk papier gebruikt om je sleutels en je Bitcoinadressen op te schrijven. dering in te brengen. Hoe meer mensen te weten komen over Bitcoin, hoe beter dit zal lukken. Dat is ook de reden waarom we de Axiras kennisbank hebben opgezet!

Bitcoins kopen en verkopen

Bij Axiras kan u makkelijk, veilig en snel bitcoins en andere cryptovaluta kopen en verkopen. Ons streven is hierbij het aankoop- en verkoopproces zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten, zonder daarbij compromissen te sluiten op het gebied van veiligheid. Vele van onze potentiële klanten voelen zich aangetrokken tot de bitcoin en andere digitale munten.

Het aankopen van BTC kan met Ideal, Paypal, Visa, Mastercard en Bancontact. Bestellingen worden de 24 uur uitgevoerd. Alle rapporten kunnen gedownload worden. Balansen worden in real time getoond en je kunt de geschiedenis van je transacties bekijken en een overzicht krijgen van de betaalde honoraria.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling