Hoe betalen met Bitcoin?

U kunt met bitcoin betalen door een QR code te scannen vanuit uw bitcoin wallet app op uw smartphone of desktop. Scan gewoon de QR code of en het zal het bitcoin adres van de ontvanger en het gevraagde betalingsbedrag vooraf invullen of kopieer het bitcoin adres handmatig. Zodra u de transactie verstuurt, is de betaling voltooid.

Hoe betalen met bitcoin

Te nemen stappen om met Bitcoin te betalen

  1. Maak een account aan bij Axiras
  2. Koop Bitcoin om geld toe te voegen
  3. Maak een Bitcoin wallet aan
  4. Scan de QR-code van de ontvanger
  5. Verstuur de Bitcoin betaling

Stap 1: Maak een account aan bij Axiras

Het enige wat u hoeft te doen is u registreren voor een rekening via de website van Axiras. Na registratie krijgt u een portemonnee die u kunt gebruiken om bitcoins te verzenden, ontvangen of over te dragen. Enkele van de betaalopties zijn Maestro, Cash, Mastercard, en Bancontact. Axiras-rekeningen zijn snel, veilig en gemakkelijk te gebruiken voor alle soorten cryptocurrencies.


Stap 2: Bitcoin kopen op Axiras

Na de registratie kan u een betalingsmethode selecteren voor de aankoop van Bitcoin. Nadat de betaling is gemaakt, ontvangt u een bestigingsmail over uw Bitcoin-aankoop. Naast verschillende betalingsopties biedt Axiras meerdere soorten offline en online portemonnees die compatibel zijn met zowel IOS als Android. Axiras is een vertrouwd digitaal wisselkantoor dat handelt in cryptocurrencies. Alle transacties op Axiras zijn snel, veilig en worden binnen 24 uur voltooid. Het biedt meerdere betalingsmogelijkheden zoals Bancontact, contant geld, Maestro, Mastercard en Visa. Om bitcoin te kopen op Axiras, moet u een online account aanmaken.


Stap 3: Maak een Bitcoin-portemonnee aan

Een bitcoin-portemonnee is een virtuele portemonnee die gebruikt wordt om bitcoins op te slaan. Om er het meeste uit te halen, moet u zorgvuldig bepalen welk type portemonnee het beste bij u past. Ten eerste moet u kiezen of u een online portemonnee of een offline portemonnee wilt. Ten tweede moet je bepalen welke portemonnee je wilt. Ten slotte moet je ervoor zorgen dat je alle benodigdheden hebt voor de portemonnee die je kiest.
Als u klaar bent met uw denkprocessen, kunt u, als u kiest voor een online portemonnee, deze gewoon registreren op een online website en uw portemonnee in handen krijgen. Anderzijds moet u de software installeren in het geval van een offline portemonnee. Hoe het ook zij, gebruik de juiste beveiligingsmaatregelen voor uw portemonnee.


Stap 4: Scan de QR code van de ontvanger

QR-codes maken uw cryptocurrency transacties gemakkelijk te verwerken. Het verlost de gebruikers van de vervelende plicht om het lange Bitcoin adres in te voeren. Dit komt omdat het Bitcoin-adres wordt omgezet in een QR-code die gemakkelijk kan worden gescand voor transacties. Naast de voordelen is het ook heel gemakkelijk te gebruiken. De ontvanger of verkoper toont de QR code van het adres. Die QR code is ook gelabeld met verzender of koper credentials en het bedrag ook. De verzender of koper scant de QR code om een transactie te initiëren.


Stap 5: Verstuur bitcoin betaling

Het versturen van bitcoin is een zeer eenvoudig en gereguleerd proces via bitcoin wallets. Om te beginnen, scan de QR code of voer het wallet adres van de ontvanger in. Kies het type portemonnee waarnaar u uw betaling wilt sturen. Deze optie verschilt van geval tot geval, afhankelijk van of u munten of betalingen wilt versturen. Daarna kunt u het bedrag van de betaling invoeren. Nadat u elk detail dubbel hebt gecontroleerd, kunt u uw Bitcoin-betaling versturen. Met dit proces kunt u ook betalingen overmaken tussen uw persoonlijke portemonnees.

 

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling