Hoe accepteer je Bitcoin?

Als u als ondernemer betaald wilt worden via Bitcoin, zijn er meerdere opties voor u. U kunt een Bitcoin management service kiezen uit een verscheidenheid van payment processing providers (PSP). Enkele van hen zijn BitPay, Coinify, en BitcoinPay. De servicekosten en functies van deze bedrijven verschillen enigszins van elkaar.

Hoe kunt u cryptocurrency als betaling accepteren

Er zijn meerdere opties als het gaat om het accepteren van cryptocurrency betalingen. Enkele van de meest gebruikte methoden staan hieronder vermeld:

1. Bitcoin-betalingen persoonlijk nemen

Als u pas een bedrijf begint, moet u een kleinschalige test doen om te bevestigen of dit systeem al dan niet bij u past. Maak daarvoor een account aan op een beveiligd netwerk. Met deze account kunt u direct Bitcoin uitwisselen. Download daarna een Bitcoin wallet. Met deze wallet kunt u Bitcoinbetalingen verzenden of ontvangen.

2. Peer-2-Peer betalingssystemen

Peer-2-Peer betaalsystemen stellen klanten in staat om geld van hun creditcard naar een andere rekening te sturen met behulp van hun computer of smartphone. Met de toenemende trend van eCommerce zijn veel mensen dit systeem gaan gebruiken voor online betalingen. Dit systeem is vergelijkbaar met PayPal. Gebruikers moeten het gebruik van hun creditcard toestaan. Elke gebruiker is onderscheiden van de andere met behulp van hun e-mailadres. Ze kunnen geld sturen naar iedereen die gebruik maakt van hetzelfde P2P netwerk.

3. Fysieke POS Bitcoin Terminals

Met de toenemende populariteit van Bitcoin, accepteren veel kleine handelaren nu Bitcoins als betaling. Als u een kleine winkel heeft, kunt u een Point-of-Sale systeem gebruiken om het voor uw klanten en werknemers makkelijker te maken Bitcoin in te wisselen. Deze POS-systemen kunnen worden geïntegreerd met uw kassa. Een andere methode is het installeren van een Bitcoin-terminal, waarmee klanten toegang hebben tot hun wallet om betalingen te doen.

Lijst van diensten:

Coinkiet

Coinkite is een Bitcoin betaalterminal. Het is vergelijkbaar met chip-en-pin terminals. Het scant Bitcoin-gebaseerde betaalkaarten die worden uitgegeven door Coinkite. Deze terminals werken vergelijkbaar met Bitcoin-automaten en drukken een QR-code af die kan worden gescand om betalingen te verrichten.

BitPay

BitPay is een wereldwijde betalingsverwerker. Het heeft een API die kan worden geïntegreerd in een POS-systeem. Het vereist echter wel enige programmering.

Revel

Revel biedt verschillende soorten POS-systemen met Bitcoin als betaalmogelijkheid. Hier kunt u zeker een machine vinden die past bij uw zakelijke eisen.

BitXatm

BitXatm is een startup uit Duitsland. Zij creëerden een machine genaamd Sumo Pro. Het is een cryptocurrency geldautomaat die werkt als een POS-systeem.

XBTerminal

Het is een Bitcoin-kassamachine waarmee klanten betalingen kunnen verrichten via hun Bitcoin-wallet. Het kan ook worden gebruikt voor betalingen van offline mobiele wallets met behulp van Bluetooth.

Voordelen van het aanvaarden van cryptocurrency

Er zijn meerdere voordelen aan het accepteren van cryptocurrency. Zoals het gebruik van een gedecentraliseerd systeem en anoniem blijven. Deze voordelen kunnen worden verkregen door zowel particulieren als bedrijven. In de onderstaande beschrijving hebben we enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van cryptocurrency opgesomd.

1. Weinig tot geen kosten

Veel eCommerce eigenaren hebben het gevoel dat de transactiekosten hun cashflow leegzuigen. Als u een van hen bent, moet u overschakelen op het gebruik van cryptocurrency. De meeste van hen hebben geen transactiekosten, terwijl sommige slechts 1% in rekening brengen. Een van de belangrijkste redenen voor deze lage kosten is dat voor cryptocurrency transacties geen derde partijen nodig zijn.

2. Bijna Onmiddellijke Transacties

Wachten op een bank om een transactie te bevestigen kan een vermoeiende klus zijn in het geval van fiat valuta betalingen. Anderzijds hoeven cryptocurrency-betalingen niet te worden bevestigd door een financiële instelling. Daarom kunnen deze betalingen onmiddellijk worden gedaan.

3. Wereldwijd gebruik

Bitcoin en de meeste andere cryptocurrencies zijn universeel. Dat betekent dat ze ook buiten de grenzen van uw land kunnen worden geaccepteerd. Als u dus iets bestelt of verzendt naar een ander land, kunt u gemakkelijk Bitcoins verzenden en ontvangen. Het enige wat u hoeft te doen is een bedrijf of klanten te vinden die bereid zijn om Bitcoin te accepteren en in Bitcoin te betalen. op deze manier kunt u veel geld besparen omdat er geen wisselkosten zijn.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling