Beste multi-cryptocurrency wallet

Cryptocurrency wallets zijn essentieel voor cryptotransacties. Ze dienen als een connectie tussen jou en het cryptocurrency netwerk. Natuurlijk zijn sommige wallets beter dan andere. We hebben een lijst samengesteld van de top 11 cryptocurrency wallets, waaronder zowel hardware- als softwarematige wallets. Lees verder om meer over hen te weten te komen.

Ledger Nano S

Ledger Nano S is de beste multi-cryptocurrency wallet. Het is een wallet van USB-formaat met een metalen omhulsel dat dient als een beschermende laag tegen fysieke schade. Hij is het meest geschikt voor Bitcoin- en Ethereum-transacties. Naast deze twee munteenheden kan deze wallet gebruikt worden voor ongeveer 30 andere cryptocurrencies. Hij is compatibel met meerdere software.

Ledger Blue

Ledger Blue is de meest stijlvolle wallet die er is. Hij is uitgerust met Bluetooth, een groot touchscreen en een oplaadbare batterij. Het kan gebruikt worden voor meer dan 20 cryptocurrencies waaronder Bitcoin, Ethereum, Ripple, en, Ethereum Classic. Ledger Blue is echter erg duur in vergelijking met andere crypto wallets.

Coinomi

Coinomi is een van de meest geavanceerde en oudste wallets op de markt. Het ondersteunt meer dan 125 blockchains en ongeveer 1800 tokens. Coinomi wallet heeft een ultra-level beveiliging en biedt een multi-seed setup. Het is vertaald in 25 talen. U kunt het gebruiken om cryptocurrencies te kopen van meerdere exchanges. Bovendien is hun klantenondersteuning de beste onder alle cryptocurrency wallet bedrijven.

Jaxx Liberty

Jaxx Liberty is een software-wallet die beschikbaar is als desktop- en mobiele applicatie en als Chrome-extensie. Het ondersteunt zeven cryptocurrencies waaronder Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, en enkele anderen. Naast het kopen, kan het ook worden gebruikt om de ene cryptocurrency in te wisselen voor de andere. Het is compatibel met meerdere besturingssystemen, zoals Windows en Linux.

Trezor

Trezor is een veilige hardware-wallet. Het biedt twee verschillende modellen: Trezor One en Trezor Model T. Trezor One wordt geleverd met een betaalbaar prijskaartje en biedt ook een korting als je drie wallets koopt. Het ondersteunt meerdere cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum. Echter, enkele van de meest bekende cryptocurrencies zoals Cardano en Monero kunnen via deze wallet worden verhandeld.  

Freewallet

Freewallet is ook een software wallet beschikbaar als een mobiele applicatie en ook voor het web. Het ondersteunt meerdere cryptocurrencies en tokens. Het biedt multi-handtekening transactiebevestiging en 2-factor authenticatie om de veiligheid van de wallet te garanderen.

Exodus

Exodus is een software wallet die ongeveer 50 verschillende cryptocurrencies ondersteunt, waaronder Dash, Litecoin, Bitcoin, en Ethereum. Het is een interactieve wallet met een gebruikersvriendelijke interface.

Guarda

Guarda is een software wallet die 45 blockchains en duizenden tokens ondersteunt. Het is beschikbaar als mobiele en desktopapplicatie en als Chrome-extensie. Het wordt ook gebruikt om de Ledger Hardware wallet te bedienen. De cryptocurrencies die het ondersteunt zijn onder andere Monero, Ethereum, Bitcoin, Dash, en nog veel meer.

Atomische wallet

Atomic Wallet is een transparante en betrouwbare wallet. Het ondersteunt meer dan 300 cryptocurrencies. Het is compatibel met meerdere besturingssystemen, zoals Ubuntu, Microsoft en Mac. Het heeft een gemakkelijk te begrijpen interface.

MUNTEN

COINS is een niet-custodiale wallet die alleen compatibel is met iOS. Het ondersteunt ongeveer 1500 cryptocurrencies. U kunt cryptocurrencies kopen met deze applicatie door middel van fiat valuta. U kunt er gratis cryptocurrencies mee doorbladeren en verkennen. Het stelt u ook in staat om bestaande munten te ruilen.

CoinPayments

CoinPayments is een web-based software wallet. Ze rekenen geen registratiekosten en hebben minimale transactiekosten. Het biedt verschillende beveiligingsfuncties zoals Multi-handtekening, Koude opslag, en vaulting voor langdurige opslag. Het ondersteunt meer dan 60 verschillende cryptocurrencies.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling