Beste Bitcoin hardware wallet

Het gebruik van een hardware wallet is de meest veilige methode om cryptocurrencies op te slaan. Ze zijn ook bekend als cold storage wallets. Dit zijn fysieke entiteiten die niet verbonden zijn met het internet. Lees verder om te weten hoe deze wallets werken, wat hun voordelen zijn, en welke de populairste Bitcoin hardware wallets zijn.

Hardware Wallets

Met de vooruitgang in technologie is het nu heel gemakkelijk om informatie te stelen van elke computer. Daarom raden wij u nooit aan om een groot aantal Bitcoins op te slaan in software-wallets, omdat deze worden blootgesteld aan hackers en inbreuken op de beveiliging. Dit is waar hardware-wallets in het spel komen. Ze zijn offline, vandaar de naam koude opslag. Omdat ze niet verbonden zijn met het internet, zijn er geen privacyproblemen mee.

Hardware portefeuilles zijn kleine apparaten met een scherm en een paar knoppen waarmee u het wachtwoord kunt invoeren en transacties kunt uitvoeren. Sommige hardware-wallets zien eruit als USB. Het idee is om een zo eenvoudig mogelijke wallet te maken om beveiligingsproblemen te voorkomen.

Hardware portefeuilles zijn verbonden met een computer om transacties te initiëren. Die computer dient echter alleen als brug voor het verzenden en ontvangen van informatie met betrekking tot de transacties. Uw private sleutels worden alleen op de hardware wallet opgeslagen.

Ledger Hardware Wallets

Ledger is een vertrouwd bedrijf voor hardware-wallets. Ze hebben een Ledger live systeem dat kan worden gebruikt om alle Ledger-apparaten te bedienen.

  • Nano X

Ledger Nano X is een populaire Bitcoin wallet die 100 verschillende cryptocurrencies tegelijk kan beheren. Het enige nadeel van deze wallet is dat het Bluetooth-systeem niet erg efficiënt is.

  • Nano S

Ledger Nano S is een betaalbare wallet met een verbazingwekkend ontwerp en gebruiksvriendelijke interface. Het ondersteunt meerdere cryptocurrencies zoals Ethereum, Dogecoin, Ripple, en Litecoin.

TREZOR Hardware Wallets

Trezor Hardware Wallets zijn een van de eerste hardware wallets. Ze ondersteunen meer dan 1000 cryptocurrencies. Het enige nadeel van hun wallets zit hem in de upgrade functie. De updates verwijderen alle gegevens van de wallet. Daarom moet u een goede back-up ondersteuning hebben om uw wallet te herstellen.

  • TREZOR Model T

Trezor Model T is een grootformaat portefeuille met een aanraakscherm waarmee u heel gemakkelijk codes kunt invoeren. Omdat u de codes in de wallet kunt invoeren, hoeft u ze niet met een computer te integreren. Deze functie vermindert de kans op malware-aanvallen nog verder.

  • TREZOR één

Trezor one is een van de oudste hardware wallets die er zijn. Het heeft een zeer elegant ontwerp en ondersteunt meerdere cryptocurrencies zoals Bitcoin, Bitcoin Gold, Ethereum, Litecoin, en nog veel meer.

KeepKey Hardware Portefeuilles

KeepKey is ook een populair hardware-walletmerk. U kunt ook cryptocurrencies uitwisselen met deze wallet. Het ondersteunt echter slechts een paar cryptocurrencies en de grootte is erg groot in vergelijking met sommige andere populaire hardware wallets.

Extra hardware Portefeuilles

Naast de hierboven genoemde hardware-wallets, zijn er meerdere andere wallets die efficiënt zijn, maar niet erg populair. Enkele van deze wallets staan hieronder vermeld,

  1. CoolWallet ziet eruit als een creditcard. Je kunt hem gemakkelijk in je zak meenemen. Dit is een efficiënte wallet, die echter nog niet veel populariteit heeft gewonnen.
  2. Safe-T mini is een eenvoudige hardware-wallet gemaakt door een multinational genaamd Archos. Het vereist extra software om cryptocurrency te verzenden en ontvangen.

Ellipal is een nieuwe hardware wallet. Het is volledig offline. Het beschikt over een camera die wordt gebruikt om QR-codes te scannen om transacties te initiëren.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling