Beste Bitcoin faucets

Bitcoin faucets zijn websites die u een klein deel van Bitcoin geven in ruil voor het voltooien van kleine taken. Ze zijn opgericht om de populariteit van Bitcoin te vergroten. Omdat ze gratis Bitcoins geven, werden ze zeer snel populair. In dit artikel hebben we een aantal van de meest succesvolle Bitcoin faucets op een rijtje gezet.

Wat is een Bitcoin faucet

Bitcoin faucets zijn websites die u satoshis, de kleinste eenheid van Bitcoin, geven in ruil voor het doorbrengen van tijd op die website. Deze websites verdienen geld door verschillende advertenties te tonen. En een klein deel van dat geld wordt aan websitebezoekers gegeven in de vorm van Bitcoin.

Bitcoin-faucets werden oorspronkelijk gemaakt om de populariteit van Bitcoin te vergroten. Vroeger gaven ze 5 Bitcoins aan elke gebruiker. Maar met de toename in populariteit, geven Bitcoin faucets u nu slechts een paar satoshis. Deze satoshis worden ofwel direct overgemaakt naar uw Bitcoin wallet of er worden derden bij betrokken voor betalingen. Hier volgen een paar termen die u moet weten voordat u een Bitcoin faucet gebruikt.

Timer: De tijdslimiet waarbinnen u geen nieuwe claim kunt indienen.

Claim bedrag: Het aantal Bitcoins dat je in elke ronde kunt claimen.

Minimum Opnamelimiet: Het minimum aantal Bitcoins dat u op uw rekening moet hebben om een opname te initiëren.

Opname methode: Sommige faucets maken uw geld direct over naar uw Bitcoin wallet terwijl anderen derde partijen zoals CoinPot nodig hebben.

Cointiply

Cointiply is opgericht in 2018. Het is een zeer diverse faucet en biedt meerdere opties om Bitcoin te claimen. Het claimbedrag van deze faucet is 200 Satoshis. En de timer is van 60 minuten. Het beschikt over video's, pay-to-click advertenties, en browser games om Bitcoin te verdienen. Het minimale opnamesaldo is 35.000 satoshis dat kan worden opgenomen naar FaucetHub.

BonusBitcoin

BonusBitcoin is een van de oudste Bitcoin faucets. De timer op deze website is 15 minuten en het biedt 24 satoshis op elke claim. De minimum opnamelimiet op deze faucet is 10.000 satoshis. Het beschikt ook over muntvermenigvuldigers en enquêtes die kunnen worden gebruikt om de Bitcoin verdiensten te verhogen.

Bitcoinker

Bitcoinker is ook een oude faucet die tot 100.000 Satoshis in elke claim biedt. De timer op deze faucet is slechts 5 minuten. De gemiddelde beloning op deze faucet is 7 Satoshis. Ze bieden ook verwijzingscommissies en loyaliteits- of anciënniteitskortingen aan. De opnamelimiet van deze faucet is 20.000 satoshis die u direct kunt opnemen in uw Bitcoin portefeuille.

Blockchain Poker

Blockchain poker is een enkel tafelspel dat je kunt spelen voor echte Bitcoins. Nieuwe gebruikers krijgen automatisch gratis satoshis als een nieuwe gebruikersbonus. Deze satoshis kunnen gebruikt worden om spellen te spelen en kunnen verhoogd worden als je wint. Echter, als u zonder munten komt te zitten, kunt u de faucets gebruiken om uw saldo te verhogen. Het vereist geen signup accounts dus er zijn geen privacy problemen. De minimale opnamelimiet op deze tapfaucet is 100.000 Satoshis.

MoonBitcoin

MoonBitcoin werd opgericht in 2015. Het heeft een timer van 5 minuten en de gemiddelde claim is ongeveer 10 Satoshis. Het minimale opnamebedrag is 10.000 Satoshis dat kan worden opgenomen naar CoinPot.

FreeBitcoin

FreeBitcoin is een leuke Bitcoin faucet opgericht in 2018. Het vereist dat u een willekeurig nummer trekt dat uw beloning zal bepalen. De beloning varieert van €0,0003 tot €300. U kunt eenmaal per 60 minuten een prijs claimen. Fondsen kunnen direct naar de Bitcoin wallet worden opgenomen en de minimale opnamelimiet is €1.

BitFun

BitFun is een geweldige faucet die Bitcoin geeft in ruil voor het spelen van spelletjes, het rollen van dobbelstenen, en het bekijken van advertenties. De beloning en timer voor elk spel zijn verschillend van de andere. U kunt uw geld opnemen naar CoinPot en de minimale opnamelimiet is 10.000 Satoshis.

SatoshiLabs

SatoshiLabs is een diverse Bitcoin faucet. U kunt elke 5 minuten 5 tot 15 satoshis claimen op deze faucet. De minimale opnamelimiet is slechts 5000 satoshis. Het biedt meerdere functies die kunnen worden gebruikt om de beloning te verhogen.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling