Beste Bitcoin crypto wallet

Cryptocurrency wallet applicaties zijn programma's die worden gebruikt voor meerdere doeleinden met betrekking tot Bitcoin. Ze zijn ook bekend als software wallets en werken via uw mobiele telefoons of computers. In dit artikel hebben we een aantal van de meest populaire cryptocurrency wallet applicaties besproken.

Cryptocurrency Wallets Apps

Cryptocurrency wallet apps zijn ook bekend als hot wallets of software wallets. Ze zijn verbonden met het internet en werken op dezelfde manier als mobiele applicaties. Daarom zijn ze gemakkelijk te gebruiken en is er niet veel leermoment mee gemoeid. Hun connectiviteit met het internet maakt ze echter minder veilig en de kans op privacyschending is groter dan bij hardware-wallets. Daarom raden wij het gebruik van software wallets alleen aan als u dagelijks kleine transacties uitvoert. Aan de andere kant, voor het opslaan van je Bitcoins en voor grote transacties, gebruik altijd wallets met koude opslag zoals hardware wallets of papieren wallets.

Exodus

Exodus is een software wallet gelanceerd in 2016. Het heeft een eenvoudig te gebruiken interface en ondersteunt meerdere cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, en Litecoin. Het grootste beveiligingsprobleem van deze wallet is dat het niet open source is. Dit betekent dat ontwikkelaars kwaadaardige codes in het systeem kunnen plaatsen zonder dat iemand het weet. Echter, als je onze vorige suggestie in gedachten houdt dat je geen grote hoeveelheid Bitcoin in een software wallet moet bewaren, dan is dit beveiligingsprobleem niet zo'n groot probleem.

Atomische wallet

Atomic Wallet is een software wallet die ongeveer 500 verschillende cryptocurrencies ondersteunt. Het is compatibel met meerdere besturingssystemen, zoals Mac OS, Android, en Ubuntu. Met deze wallet kunt u ook cryptocurrencies uitwisselen. Deze functie wordt ondersteund door Atomic Swaps.

ZenGo

ZenGo is de eerste wallet die geen beveiligingssleutel nodig heeft. Ze doen dit door uw privésleutel te beveiligen met behulp van geavanceerde cryptografische maatregelen. Daarom, als u iemand bent die niet graag wachtwoorden onthoudt, is deze wallet hier voor uw redding. Het is een zeer veilige wallet die compatibel is met iOS en Android. Het ondersteunt meerdere cryptocurrencies.

Rand

Edge is een veilige en gebruiksvriendelijke Bitcoin wallet. Het ondersteunt meerdere cryptocurrencies en is compatibel met Android en IOS. Edge wallet is een echte aanrader voor beginners. Het geeft u ook een lijst van handelaren die Bitcoin accepteren en de manieren om cadeaubonnen met korting te krijgen. Het is een open-source wallet, daarom zijn er geen veiligheidsproblemen mee.

Coinomi

Coinomi is de oudste cryptocurrency wallet. Het ondersteunt meerdere cryptocurrencies en is compatibel met Windows, Android, Linux, Mac, en IOS. Het maakt in-app handel mogelijk. Coinomi is echter geen open-source wallet.

BRD

BRD is een open-source wallet die een paar functionaliteiten biedt. Het kan alleen worden gebruikt voor het verzenden en ontvangen van cryptocurrency. Omdat het een open-source wallet is, is hij zeer veilig. BRD is compatibel met Android en IOS.

Blockchain.com

Blockchain.com is een van de populairste wallets in de Bitcoin-wereld. Het is opgericht in 2012 en het is compatibel met IOS en Android. Het beste kenmerk van deze wallet is dat hij beschikbaar is in meer dan 21 talen. Daarom heeft het de voorkeur van mensen over de hele wereld.

Samourai Portemonnee

Samourai Wallet is een zeer veilige wallet die al zijn focus houdt op de privacy van de gebruiker. Het beschikt ook over een munt mixer en biedt nieuwe adressen voor elke transactie. Echter, de Samourai wallet is alleen compatibel met Android en het ondersteunt alleen Bitcoin.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling