Crypto kopen

Via Axiras kunt u meerdere cryptocurrency kopen, waaronder Bitcoin. De keuze voor het kopen van cryptovaluta hangt af van persoonlijke voorkeuren, de betaalbaarheid en de kennis over digitale munten. Hoewel er meerdere cryptomunten zijn, heeft Bitcoin ze allemaal gedomineerd sinds de lancering in 2009.

Crypto kopen


Bitcoin kopen (BTC)

Bitcoin is een digitale cryptovaluta die in 2009 is opgericht door enkele anonieme mensen die het pseudoniem Satoshi Nakamoto gebruikten. Het is momenteel de meest populaire digitale valuta over de hele wereld. Door de enorme vraag is de prijs erg hoog in vergelijking met andere cryptomunten.

Ethereum kopen (ETH)

Ethereum is de op één na grootste cryptomunt. Het werd in 2015 gelanceerd door Vitalik Buterin. Het is een gedecentraliseerde valuta gebaseerd op Blockchain. De marktwaarde van Ethereum is na bitcoin de grootste. Dit jaar wordt Ethereum omgezet naar proof-of-stake van proof-of-work. 

Litecoin kopen (LTC)

Litecoin werd in 2011 gecreëerd door Charles Lee. Het is een peer-to-peer virtuele munt. Net als bij Bitcoin is de levering van Litecoin vast. Het maximum aantal Litecoin dat kan worden gecreëerd is 84 miljoen. Het heeft een snellere transactiesnelheid dan Bitcoin.

Cardano kopen (ADA)

Cardano werd in 2017 opgericht door Charles Hoskinson, die ook de medeoprichter van Ethereum was. Het heeft het tokensymbool ADA. Dit is een derde-generatie valuta en ook de eerste block chain cryptocurrency aangedreven door academici en wetenschappers. Er wordt verklaard dat het energie-efficiënter is dan Bitcoin.

Polkadot kopen (DOT)

Polkadot werd gecreëerd door Gavin Wood. Polkadot is een nieuwe generatie blockchainprotocol. Het is een project dat meerdere blockchains in één netwerk brengt. Deze cryptocurrency volgt het proof-of-stake model. Een van de grote verschillen tussen Polkadot en Ethereum is dat Polkadot werd gecreëerd op basis van een concept van gedeelde veiligheid. 

Dogecoin kopen (DODGE)

In 2013 werd Dogecoin gecreëerd door Billy Markus. Deze cryptocurrency lijkt sterk op bitcoin. Het trok de aandacht na de tweets van Elon Musk. Daarna steeg de prijs van dogecoin van een halve cent naar 7 cent per munt. 

Bitcoin Cash kopen (BCH)

Bitcoin cash werd gelanceerd in de zomer van 2017. Het werd gestart door bitcoin miners die bezorgd waren over de toekomst en efficiëntie van cryptocurrency. Bitcoin heeft een blokgrootte van 1MB terwijl bitcoin cash deze limiet verhoogde naar 8MB. Bitcoin cash is nu ongeveer evenveel in omloop als bitcoin zelf.

Stellar kopen (XLM)

Stellar is een open-source betalingstechnologie die ernaar streeft om de grensoverschrijdende overdracht efficiënter en minder duur te maken. Het werd in 2014 opgericht door Jeb McCaleb. Het netwerk van de stellar is extreem snel en het verwerkt bijna 1.000 netwerkoperaties per seconde.

Chainlink kopen (LINK)

Chainlink is in 2014 opgericht door Sergey Nazarov. Het is een gedecentraliseerd orakelnetwerk dat gegevens en informatie van off-blockchainbronnen levert aan on-blockchaincontracten. Chainlink orakels bieden fundamentele informatie zoals resultaten van evenementen, prijs feed, en links naar traditionele betalingssystemen zonder in te boeten aan veiligheid.

Binance-munt kopen (BNB)

Binance Coin werd in 2017 opgericht door Changpeng Zhao. Het wordt gebruikt voor betalingen op Binance Exchange. Bij het gebruik van deze betaaloptie, krijg je kortingen op transacties. Momenteel is 1 BNB gelijk aan ongeveer € 244. 

Monero kopen (XMR)

Monero is een digitale valuta die zeer anoniem is voor gebruikers en hun transacties. Het werd gelanceerd in 2014. Monero transacties zijn veilig, privé en niet te traceren. Monero is populair aan het worden vanwege zijn privacyfuncties. Het verbergt de belangrijke informatie van verzender en ontvanger door de adressen te verbergen die door de deelnemers worden gebruikt.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling