Bitcoins kopen zonder verificatie

Het kopen van bitcoins zonder verificatie is niet mogelijk. Als gevestigd digitaal crypto wisselkantoor, volgt Axiras het Know Your Customer (KYC) en Anti-Money Laundering (AML) beleid. Om uw bitcoin rekening te openen, moet u uw persoonlijke informatie verstrekken en verifiëren. Kortom, het is onmogelijk om anoniem of zonder registratie bitcoin te kopen.

Om bitcoin te kopen via Axiras bent u verplicht om uw volledige naam, geboortedatum, adres en een geldig telefoonnummer op te geven. Voor nieuwe gebruikers of bitcoin transacties moet u naast uw persoonlijke informatie ook onderstaande officiële overheidsdocumenten voorleggen om uw identiteit en adres te bewijzen.

Om uw identiteit te bewijzen, kunt u één van de volgende documenten voorleggen:

  • Identiteitskaart
  • Rijbewijs
  • Reispaspoort met foto ID


Als bewijs van uw adres kunt u één van de volgende documenten voorleggen:

  • Energierekening
  • Recente bankafschrift
  • Huurovereenkomst

Wat is Anti Money Laundering (AML)?

Anti-Money Laundering is een geheel van regels en voorschriften die zijn ontworpen om het witwassen van geld, identiteitsfraude, het financieren van terrorisme en tal van andere financiële misdrijven te controleren en te voorkomen. Elke financiële instelling gebruikt Anti-Money Laundering maatregelen om de veiligheid van hun organisatie te waarborgen. Axiras digitale uitwisseling is ook een van hen. Deze maatregelen zijn belangrijk om een vreedzame samenleving te handhaven.

Wat is "Ken Uw Klant" (KYC)?

"Know your Customer" (KYC) is een procedure die door de meeste financiële organisaties wordt toegepast om de identiteit van hun nieuwe klanten te verifiëren. Dit beleid is belangrijk om de financiering van terrorisme, het witwassen van geld, fraude en andere criminele activiteiten te bestrijden. In de traditionele financiële wereld moet een nieuwe klant bijvoorbeeld zijn identiteitsbewijs, zoals een paspoort, overleggen om een rekening te openen. In de wereld van cryptocurrency daarentegen, moeten nieuwe klanten hun foto en enkele andere documenten voorleggen om hun identiteit te verifiëren.

Dit KYC-beleid wordt vastgesteld om risicobeheer, klantacceptatiebeleid en transactiemonitoring te garanderen. Het houdt de organisaties beschermd en verifieert de herkomst van nieuwe klanten. Hoewel het KYC-beleid door organisaties over de hele wereld wordt gebruikt, is er geen standaardformaat. Bedrijven zijn vrij om te bepalen welke informatie zij van hun klanten verzamelen.

Wat zijn de doelstellingen van KYC?

KYC-beleid helpt financiële organisaties, zoals banken en digitale beurzen, bij effectief risicobeheer. Het helpt bij het terugdringen van financiële misdrijven zoals het witwassen van geld en terrorisme. Het helpt ook bij het opbouwen van een goede relatie tussen organisaties en hun klanten. Met behulp van KYC kunnen organisaties de behoeften van hun klanten beter begrijpen en hen dienovereenkomstig van dienst zijn.

Er zijn twee belangrijke stappen nodig om een KYC-evaluatie uit te voeren. Zij zijn de beslissende factoren die bepalen of een bedrijf met de klant moet werken of niet. Deze twee elementen zijn de volgende:

Identiteitsverificatie:
Financiële organisaties proberen een verband te leggen tussen de verstrekte informatie en wat zij over de klanten weten. Gewoonlijk proberen zij de volgende vraag te beantwoorden:- Is het juist?- Kunnen zij een parameter voor verwacht gedrag ontwikkelen door deze te vergelijken met het gehele klantenbestand?

Klantentransacties:
Na verificatie van de identiteit, proberen financiële instellingen het transactie gedrag van de klanten te analyseren. Zij vergewissen zich ervan dat hun transacties volgens de wet en de eerder geregistreerde identiteitsgegevens verlopen. Indien niet aan deze eisen wordt voldaan, wordt geconcludeerd dat de verstrekte identiteitsgegevens niet juist zijn en de transactie activiteiten van de cliënt moeten worden gemeld.

Bitcoins kopen zonder verificatie

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling