Bitcoin wallet aanmaken

Registreer een account bij Axiras om een bitcoin wallet te verkrijgen. Deze bevat een bitcoinadres dat wordt gebruikt om bitcoin te verzenden en te ontvangen. Axiras biedt een veilige bitcoin wallet die gekoppeld is aan uw bitcoin rekening voor zowel desktop als mobiele apparaten.

Bitcoin wallet aanmaken

Bitcoin wallet aanmaken bij Axiras

 1. Meld je aan voor een account bij Axiras
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in
 3. Verifieer uw account
 4. Inloggen op uw account
 5. Bitcoin versturen en ontvangen

Stap 1: Meld je aan voor een account bij Axiras

Axiras is een digitaal wisselkantoor in de wereld van Bitcoin. Alle transacties bij Axiras zijn veilig, snel en betrouwbaar. We voltooien uw transactie binnen 24 uur, dus u hoeft niet lang te wachten in uw handelstraject. Axiras biedt meerdere betalingsmogelijkheden zoals contant geld, Visa, Bancontact, Maestro, debetkaart en PayPal.

Om te beginnen, registreert u zich voor een rekening op de officiële website van Axiras. Na succesvolle registratie, krijgt u een bitcoin portemonnee. Deze portemonnee wordt gebruikt om bitcoin te kopen, verkopen en op te slaan. De stap-voor-stap procedure voor het aanmaken en activeren van een account vindt u hieronder.

Stap 2: Vul uw persoonlijke gegevens in

Nadat u zich heeft aangemeld, wordt u gevraagd om uw persoonlijke basisgegevens in te vullen. Dit omvat uw voornaam, achternaam, uw volledige adres inclusief straatnummer, postcode, stad en telefoonnummer. Na het invullen van deze informatie, zult u een E-mailadres en wachtwoord bepalen. Veel mensen zijn bezorgd over hun privacy en aarzelen om hun persoonlijke informatie te delen. Maar wij verzekeren u dat deze informatie met niemand wordt gedeeld. Het is noodzakelijk voor uw veiligheid. Het zorgt ervoor dat uw persoonlijke informatie niet wordt misbruikt. 

Stap 3: Verifieer uw account

Na het verstrekken van uw persoonlijke informatie, bent u verplicht om het te verifiëren. Deze stap is nodig om er zeker van te zijn dat u de enige bent die uw gegevens gebruikt. U zult hiervoor een bevestigingsmail ontvangen. Gebruik de activeringslink in die e-mail om uw gegevens te verifiëren en uw account te activeren. De verificatie duurt slechts een paar minuten, maar is van vitaal belang voor de veiligheid van uw account. Zonder verificatie is uw account niet geactiveerd en kunt u er dus geen gebruik van maken. 

Stap 4: Inloggen op uw account

Na een succesvolle activering van uw account, kunt u inloggen op uw account. Gebruik de E-mailadres en het wachtwoord die u in het registratieformulier hebt ingevuld. Gefeliciteerd! Wanneer u deze stap bereikt, bent u klaar om in de wereld van het bitcoin netwerk te stappen.

Stap 5: Bitcoin versturen en ontvangen

Bitcoin versturen en ontvangen vanuit de Axiras portemonnee is heel eenvoudig. Om te beginnen, ga naar het dashboard van uw portemonnee. Klik op "Mijn portemonnee". U vindt deze optie in de rechterbovenhoek. Het zal u een Bitcoin Portemonnee adres geven dat wordt gebruikt om te handelen. U kunt het kopiëren-plakken of een QR-code genereren om het te scannen. 


Methode 2: Wallet op Bitcoin.com 

Een andere methode om een bitcoin-portemonnee te maken is via bitcoin.com. Hieronder volgen de basisstappen voor dit proces:

 1. Download de Bitcoin.com portemonnee app. Deze is beschikbaar voor IOS, Android, Linux, Mac of Windows.
 2. Ga naar het beginscherm en tik op het "+"-pictogram in het Bitcoin Cash-portemonnee-menu. Het zal een nieuwe portemonnee creëren.
 3. Ga naar het "Add Wallet" menu en selecteer de optie "Create Shared wallet" 
 4. Voer de gegevens in het vereiste aantal handtekeningen om een transactie te voltooien.
 5. "Het totaal aantal gebruikers" is het aantal mensen dat toegang heeft tot die portemonnee en de transactie moet autoriseren. 
 6. Nadat u de portemonnee heeft aangemaakt, deelt u de uitnodigingscode met anderen. Deze mensen kunnen zich dan bij de portemonnee aansluiten. De uitnodigingscode kan worden gekopieerd of omgezet in een QR-code.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling