Bitcoin verkopen

Voornaam + Naam(*)
Gelieve uw voornaam en naam in te geven.

BTC balans
Invalid Input

Euro balans
Gelieve het euro bedrag in te geven.

BTC verkopen |

1 BTC = € 20.256,86

Makkelijk, veilig en snel Bitcoins verkopen voor geld. Bitcoins omzetten in euro via het formulier. Betalingen worden binnen de 48 uur uitgevoerd.

Bitcoins verkopen in Nederland

Bij Axiras is het mogelijk om bitcoins te verkopen voor verschillende valuta. Zo is het mogelijk om bitcoin te verkopen voor euro’s en het bedrag op uw bankrekening te laten storten. Op die manier verkoopt u bitcoins voor geld. Axiras geeft zowel aan personen, organisatie en aan professionals de mogelijkheid om een heel gamma aan digitale valuta zoals de bitcoin te verkopen in Nederland.

Bitcoins verkopen voor Euro

Verkopen van bitcoins voor Euro en het omzettten van Bitcoins naar Euro en is bij Axiras zeer eenvoudig en verloopt veilig en snel. Om de factor menselijke vergissingen zo veel mogelijk te vermijden, maken wij ons verkoopproces zo eenvoudig mogelijk voor onze klanten.

Bitcoin verkopen in Nederland:

  1. Maak een account aan bij Axiras.
  2. Selecteer de betaalmethode Bitcoin verkopen voor Euro.
  3. Vul uw persoonlijke gegevens in het registratieformulier in.
  4. U ontvangt een bevestigingsmail om uw account te verifiëren.
  5. Klik op de link om uw account te activeren.
  6. Ga naar het Menu "Bitcoin ontvangen".
  7. Kopieer het bitcoinadres om de BTC over te maken .
  8. Ga naar het Menu "Bitcoin verkopen" om de BTC te verkopen.

Tegelijk sluiten wij geen compromissen op gebied van de veiligheid van deze transacties. Axiras gebruikt hiervoor beproefde methodes zoals encryptie. Bijkomend is ons systeem uitgebreid getest en beveiligd tegen DDOS aanvallen en andere aanvallen door hackers.

Bij Axiras is het mogelijk om bitcoins te verkopen voor verschillende valuta. De euro is er maar één van. Daarbij is het belangrijk om steeds over de juiste gegevens van de wisselkoers te beschikken. Om m.b.t. hiertoe de meest correcte data te kunnen verstrekken, biedt Axiras aan haar klanten een in real time overzicht van de wisselkoersen aan. Zo wordt iedere wijziging meteen aanschouwelijk gemaakt en weet u als koper waar u aan toe bent.

Axiras geeft zowel aan personen, organisatie en aan professionals de mogelijkheid om een heel gamma aan digitale valuta zoals de bitcoin te verkopen in Nederland.

Bitcoins verkopen voor Geld

Wie bitcoins wil verkopen voor geld kan dit doen omwille van verschillende redenen. Je wilt er wat winst aan overhouden. Het kan ook zijn dat u nog wat wilt wachten omdat de koers nog lang niet optimaal is. Wat ook de reden is van uw verkoop, u doet er goed aan om hierbij een online wisselkantoor of beurs te gebruiken met een goede reputatie. Op deze website verkoopt u Bitcoins en andere cryptocurrency direct in ruil voor euro’s of credits.

Wij zorgen ervoor dat u uw bitcoins zorgeloos kunt verkopen voor geld, zonder dat u schrik moet hebben voor menselijke fouten. Bij Axiras worden betalingen op weekdagen binnen 24 uur verwerkt. Op feestdagen en in het weekend voeren wij ook betalingen uit maar, de banken zullen deze niet direct verwerken.

Bitcoins verkopen voor Cash

Via afspraak op kantoor is het mogelijk om bitcoins te verkopen voor cash. In de meeste gevallen wordt het geld uitbetaald wanneer het bedrag maximaal €3.000 bedraagt. Axiras is een platform voor online bitcoinverkoop. Mogelijk vraagt u zich dan ook af hoe het mogelijk is om bitcoins te verkopen voor cash. Om dit te kunnen doen is het nodig om het online platform te verlaten en bitcoin manueel verhandelen.

Bitcoins verkopen voor contant geld

Ook de verkoop van Bitcoins voor contant geld is beperkt tot een bedrag van maximaal €10.000 in Nederland.

Voor het gebruik van Belgische geldautomaten die Bitcoins omzetten naar contant geld is het voorlopig nog wachten. In andere landen is het bitcoin verkopen voor contant geld al beter ingeburgerd. Binnnen Europa zijn er geldautomaten aanwezig. Wie bitcoin verkoopt buiten Europa, kan mogelijk niet altijd met Bancontact terecht.

Bitcoins verkopen met uitbetaling via bankoverschrijving

Bitcoins verkopen en het geld op je bankrekening laten overschrijven, is een veelgebruikte manier om bitcoins te verkopen en zo je gespaarde geld om te laten zetten in euro. Hierbij is het belangrijk om een veilig platform zoals Axiras te gebruiken. Axiras is gemakkelijk en gelijk toch veilig, zoals we hierboven al hebben uitgelegd.

Bitcoin verkopen met uitbetaling via PayPal

We kennen de site PayPal al langer dan vandaag als een gemakkelijke manier om geld over te maken aan vrienden of om geld te ontvangen van vrienden of als ondernemer. PayPal heeft als groot voordeel dat de gegevens van je creditcard of bankrekening gemaskeerd worden. In het geval van Bitcoin verkopen, is dit natuurlijk handig meegenomen! Wie bitcoin wil verkopen, is gesteld op anonimiteit en op veiligheid.

Als particulier moet je wel rekening houden met het maximale aantal transacties dat je op een jaar kunt uitvoeren. Indien je meer dan € 2500 op je PayPal account krijgt binnen een jaar, vraagt PayPal Benelux je om je identiteitsgegevens en/of een factuur van je nutsvoorzieningen over te maken.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling