Bitcoin automaat

Een Bitcoin automaat in Nederland kunnen worden gebruikt om bitcoin te kopen en verkopen. Sommige Bitcoin automaten zijn ook compatibel met Bitcoin debit card die gebruikt kunnen worden om geld op te nemen. Er zijn meerdere fabrikanten van Bitcoin automaten op verschillende locaties. De functionaliteiten verschillen van model tot model.

Bitcoin automaat

Type Bitcoin automaten

Er zijn twee hoofdtypen Bitcoin automaten. Ze kunnen unidirectioneel of bidirectioneel zijn. Met unidirectionele automaten kunt u bitcoin kopen of verkopen, afhankelijk van het type machine. Terwijl bidirectionele automaten u toelaten om beide operaties uit te voeren. Sommige bitcoin automaten in Nederland zijn ook compatibel met bitcoin Debit Card die kan worden gebruikt om geld op te nemen. 

Bitcoin automaat gebruiken

Het gebruik van een Bitcoin automaat is vergelijkbaar met het gebruik van een geldautomaat. Volg de onderstaande stappen om te weten hoe een Bitcoin automaat werkt:Klik op "Bitcoin kopen" op het scherm. Scan de QR-code van uw digitale portemonnee met behulp van de automaat. Voer het bitcoin bedrag in dat u wilt kopen. Stop het gelijkwaardige geld erin en wacht tot de transactie verwerkt is. Wanneer het proces voorbij is, ziet u een optie van finish. Klik erop en print uw ontvangstbewijs. 

Als u bitcoin wilt verkopen, is het proces een beetje anders. Klik op "Geld opnemen". Sommige automaten hebben de optie "Bitcoin verkopen". U zult een QR-code of een portemonnee-adres te zien krijgen. Maak de bitcoin over naar dat wallet adres. Na een succesvolle transactie kunt u geld opnemen. 

Bitcoin automaat kosten

Alle Bitcoin automaten brengen een klein bedrag in rekening voor transacties. Op dit moment zijn de gemiddelde kosten voor het kopen van bitcoin 8,4%. Terwijl de kosten voor het verkopen van bitcoin 5,4% zijn. CoinFlip brengt de minste kosten in rekening voor hun Bitcoin geldautomaten. 

Beste Bitcoin automaten

Met de toename van Bitcoin-investeringen over de hele wereld, zijn bedrijven begonnen met het introduceren van gemak voor hun klanten. Als gevolg van deze trends werden er Bitcoin automaten geïntroduceerd. Er zijn meerdere Bitcoin automaatfabrikanten over de hele wereld. We hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet. 

General Bytes

General Bytes is 's werelds grootste fabrikant van cryptocurrency geldautomaten. Hun geldautomaten ondersteunen ongeveer 40 cryptocurrencies en 120 verschillende fiat currencies. 

Genesis Munten

Genesis Coin is de tweede meest populaire fabrikanten van cryptocurrency geldautomaten. Ze zijn gevestigd in San Diego en bieden meerdere modellen geldautomaten aan. 

Lamassu

Lamassu werd opgericht in 2013. Zij zijn de oudste Bitcoin automaat fabrikanten. Hun geldautomaten ondersteunen meerdere cryptocurrencies. 

BitAccess

BitAccess is een blockchainbedrijf gevestigd in Canada. Hun geldautomaten zijn bidirectioneel, dus je kunt bitcoins kopen en verkopen met dezelfde machine. U kunt ook een digitale portemonnee krijgen via deze geldautomaat. Coinsource

Coinsource

Coinsource beweert het grootste netwerk te hebben. Ze zijn opgericht in 2015 en bezitten meerdere Bitcoin automaten in de hele Verenigde Staten. Ze bieden ook 24/7 ondersteuning aan hun klanten. 

Covault

Covault is een beroemde fabrikant van Bitcoin automaten die gratis bezorgdiensten aanbiedt in de Verenigde Staten. Hun pinautomaten zijn uitgerust met batterij back-up en een vingerafdrukscanner. 

Satoshi1

Satoshi1 is beschikbaar in zowel unidirectionele als bidirectionele modellen. Deze kleine machine van Genesis Coin is ook uitgerust met een optionele vingerafdrukscanner. 

Finney3

Finney3 is de nieuwste fabrikant van Bitcoin automaten door het beroemde bedrijf Genesis Coins. Het is een uni-directionele machine. 

Gaia

Gaia is een kleine machine die alleen kan worden gebruikt om cryptocurrency te kopen. Het moet worden gemonteerd op een tafel of muur vanwege zijn kleine formaat. 

Sintra

Sintra heeft zowel unidirectionele als bidirectionele modellen. Hij is gemaakt van staal en de interface is van glas. Het heeft ook een batterij-ondersteund op maat gemaakt computer board.

Reviews Axiras

Beoordeling 9,5/10

★★★★★

Op basis van 2386 beoordelingen

Geef ons een beoordeling